Køkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
12
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Andebryst
-
2 spsk Extra jomfru olivenolie
-
1 stk Løg
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 Hvidløg
-
2 stk Mandarin
-
40 gram Smør
-
20 ml Cognac
-
2 Halvtør hvidvin
-
2 Andebouillon
-
1 spsk Sukker
-
0.5 spsk Hvedemel
Krydsskær overfladen af andebrysterne. Krydr med salt og peber. Steg brysterne i olie indtil de er halvstegte. Færdigsteg brysterne i ovnen ved 180°C.
Sauce: Finhak løg, koriander, hvidløg og mandarinskræl. Svits det i halvdelen af smørret, indtil løgene er gyldne. Tilsæt cognac, vin og mandarinsaft og inddamp væden. Tilsæt andebouillon og sukker. Bland det resterende smør med lidt mel og tilsæt det til saucen. Indkog saucen og smag til med salt og peber.
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Server en god grøn salat til retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citronkrydret jordbærsmoothie
Blend alle ingredienser og sigt det. Serveres i store glas med isterninger. Giver 9 dl fær...
Rygeostsalat
Rygeosten røres med vineddike, vand og let mayonnaise. Krydr med salt og peber og smag evt...
Bagekartofler med urter og citron
Bag kartoflerne i ovnen på 200°C i en time eller til de er møre. Afkøl. Svits hakkede l...