Video: Enebærglaseret andebryst med selleripuré
Enebærglaseret andebryst med selleripuréKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
15
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Berberieandebryst
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
6 stk Knuste enebær
-
1 deciliter Kirsebæreddike
-
3 stk Timianblade
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Honning
-
1.25 kg Knoldselleri
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 liter Sødmælk
-
1.5 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
300 gram Dampet broccoli
-
300 gram Kogte majskerner
Enebærglasseret andebryst med selleripuré
Fjern sener og hinder fra andebrysterne.
Rids skindet.
Læg andebrysterne med skindsiden nedad i en kold pande og steg dem ved svag varme i ca. 12 min.
Vend dem og steg kødsiden i ca. 15 min. - til kødstykkerne er gennemstegt.
Tag kødet af panden og krydr det med salt, peber og enebær.
Tør panden af med fx køkkenrulle og tilsæt kirsebæreddike, timian og hvidløg.
Kog det ved kraftig varme, til væden er næsten helt væk.
Smelt honningen heri og vend andebrysterne i glaseringen.
Lad andebrysterne hvile tildækket i ca. 10 min.
Sellerimos:
Kom selleri og hvidløg i en gryde sammen med mælk og bring det i kog.
Kog det i ca. ½ time eller til sellerien er mør.
Hæld mælken i en skål og damp sellerien tør.
Kom selleri og hvidløg i en skål og mos det.
Tilsæt mælk til en passende konsistens og tilsæt salt og peber.
Smag til.
Ved serveringen:
Skær andebrysterne ud i tynde skiver.
Læg dem på en bund af sellerimos og server straks sammen med grønsager.
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Enebærglasseret andebryst med selleripuré
Enebærglasseret andebryst med selleripuré er blot en ud af vores mange opskrifter med and.
Hvis du bliver glad for dit hjemmelavede enebærglasserede andebryst med selleripuré, så se
evt. på nogle af vores andre opskrifter, hvori and indgår som en vægtig ingrediens.
Se evt. på vores lækre opskrifter på andebryst med solbær- og chokoladesauce eller på
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brownie - Verdens bedste
Verdens bedste BrownieMinihakker: Chokolade og hasselnødder hakkes. Skål: Mel, bagepulver,...
Chilimarinerede svinekødsburgere
Bank koteletterne med en kødhammer til de er ca. ½ cm tykke. Put alle ingredienserne til m...
Farseret spidskål
Farseret spidskålPil og hak løget fint. Kom løgstykker, hakket svinekød, æg, mælk, salt og...