Andebrysterne snittes på skindsiden. Smelt lidt smør på en god pande og steg dem, først med skindsiden nedad. Steg ved jævn varme, så vil fedtet langsomt smelte

Andebryst med solbær og chokoladesauce

Andebryst med solbær og chokoladesauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

19


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Græske oksespyd

Kødretter

Brødet plukkes i småstykker, overhældes med vand i en røreskål og trækker i 10 min. Oksekø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kylling med rodfrugter

Stærk mad
Proteinrig mad
Fjerkræ

Sæt ovnen på 200°C. Rens alle rodfrugterne og skær dem i mundrette bidder. Skær løg i b...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grøntsager i wok

Fiskeretter

Skyl grøntsagerne og skær dem i mundrette, omtrent lige store stykker (andre grøntsager en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag