Video: Indbagte kalkunschnitzler
Indbagte kalkunschnitzlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalkunschnitzel
-
4 stk Butterdej
-
2 tsk Karry
-
4 spsk Frisk basilikum
-
100 gram Mozzarella 30+
Schnitzlerne steges gyldne på en en pande.
De krydres med salt og peber.
Butterdejspladerne rulles ud på køkkenbordet.
Der placeres en schnitzel på hver plade.
Drys med karry og fordel den friske basilikum over schnitzlerne.
Afslutningsvis drysses med mozzarella.
Butterdejspladerne lukkes som pakker med fyld.
Bag pakkerne i ovnen i 20 min. ved 200°C.
Ris og karrysauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æbletrifli
ÆbletrifliSkræl æblerne, udkern dem og skær dem i grove stykker.Kog æblestykkerne med rørs...
Kalkunfrikadeller med smørdampede urter
Kalkunkød blandes med æg, havregryn, hakket persille (gem lidt til pynt), hakket løg, pres...
Bøf Stroganoff med ris
Hak løgene og skær champignon i kvarte. Kødet strimles.Brun kødet ved kraftig varme til d...