Sommer Vegetarisk Efterår Hovedretter Vegansk mad Suppe
Nutrition facts: 72 calories 53.625 carb 26.175 fat 10.2 fiber 15.725 protein 1.9715 fat 34.475 sugar

Video: Italiensk tomatsuppe

Italiensk tomatsuppe

Italiensk tomatsuppe

Italiensk tomatsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 23/02-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Italiensk tomatsuppe - et strejf af Middelhavet

Opskriften på denne italienske tomatsuppe kan virkelig være med til at bringe lidt af stemningen fra Middelhavet hjem i de kolde stuer i det danske efterår og vinter. Hvis man er på udkig efter andre opskrifter, der kan bringe lidt Middelhavsstemning hjem, kan vores italienske kødboller, som også ville være gode at putte i tomatsuppen, være en mulighed. Et dejligt friskbagt foccacia passer også godt til.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Smuldrekage med frugt

Vegetar
Fedtfattig mad

Smuldrekage med frugtÆblerne skrælles og skæres i både. Drysses med kanel og sukker - mæng...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1821
Opskrift

Marinade til koteletter

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Læg 4 koteletter i en frysepose.Kom ketchuppen, hvidløg, jalapeños, chilipulver (stærkt) o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2722
Opskrift

Skaldyrsfad

SkaldyrsfadOpskriften er opdelt i henholdsvis selve anretningen og tilberedningen af maden...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1766

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag