Video: Oksemørbrad stegt som steaks
Oksemørbrad stegt som steaksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Oksemørbrad
-
2 tsk Olie
-
1 tsk Havsalt
-
2 knsp Peber
-
20 stk Grøn asparges
-
4 stk Bagekartoffel
-
8 stk Frisk salvie
Oksemørbrad stegt som steaks
Mørbraden skæres i steaks på ca. 200 g hver.
Kartoflerne vaskes grundigt.
Bunden snittes af aspargesene og de skylles med hovederne nedad.
Lav to små ridser i hver kartoffel og kom 1 blad salvie i hver rids.
Bag kartoflerne midt i ovnen ved 180°C i ca. 1 time.
Steaksene steges i olien på en forvarmet pande ved mellemhøj varme i 5-6 minutter på hver side (de skal steges længere hvis man skal have dem gennemstegt, eller mindre hvis de skal være røde).
Salt og peber tilsættes efter smag.
Steaksene tages af panden og lægges på tallerkener 1-2 minutter.
Imens steges asparges på panden.
Steaks og asparges serveres straks med kartoflerne.
Oksemørbrad som steak med kartofler er klar. Velbekomme!
Opskriften er jo en hovedret i sig selv. Ønsker du en let forret eller ekstra tilbehør til, hvad med stegte karl johan svampe med vilde bær og krydderurter? Det er rimelig let at lave.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Artiskokhjerter med ansjoser
Halver artiskokhjerterne og stænk med olivenolie. Fordel ansjosfiletterne henover og serve...
Nem jordbærcoulis
JordbærcoulisJordbær og florsukker blendes sammen og sigtes. Smages evt. til med citronsaf...
Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat
Fiskebøf Fisken hakkes fint med en stor kniv - foodprocessoren går også an, men pas på fi...