Video: Chilimarinerede svinekødsburgere
Chilimarinerede svinekødsburgereKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
17
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Nakkekotelet
-
2 stk Frisk grøn chili
-
0.5 tsk Spidskommen
-
1 tsk Peber
-
0.5 tsk Stødt nellike
-
0.5 tsk Kanel
-
2 spsk Eddike
-
3 stk Hvidløg
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Olie
-
8 stk Burgerbolle
-
2 stk Avocado
-
6 spsk Frisk koriander
-
150 Cheddar
-
1 stk Løg
-
1 stk Tomat
Bank koteletterne med en kødhammer til de er ca. ½ cm tykke.
Put alle ingredienserne til marinaden i en blender sammen med lidt vand og blend dem til en glat masse.
Spred et tyndt lag af marinaden ud på et stort stykke plasticfolie.
Placér én af koteletterne oven på marinaden.
Smør nu et lag marinade ovenpå nederste kotelet og læg næste kotelet ovenpå.
Fortsæt med skiftevis lag af marinade og kotelet.
Vikl nu folien rundt om alle koteletterne og lad dem marinere køligt i to timer.
Varm olie i en pande og steg de marinerede koteletter heri.
De skal have ca. to min. på hver side.
Hold de færdige koteletter varme med folie.
Tilbered burgerbollerne efter anvisning på emballagen.
Halvér burgerbollerne.
Halvér og mos avocadoerne og smør mosen ud på bollerne.
Drys hakket koriander ud over avocadomosen.
Halvér koteletterne, så der er en halv til hver burger.
Fordel nu kød, ost, løg og tomat på burgerne og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Enchilada med sorte bønner
Kom bønnerne i en gryde med 2 hele fed hvidløg, laurbærblade, løg og olie og lad dem simre...
Spansk omelet
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, derefter kog dem med lidt salt i 3 min. Lad dem...
Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce
Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...