Video: Chilimarinerede svinekødsburgere
Chilimarinerede svinekødsburgereKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
17
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Nakkekotelet
-
2 stk Frisk grøn chili
-
0.5 tsk Spidskommen
-
1 tsk Peber
-
0.5 tsk Stødt nellike
-
0.5 tsk Kanel
-
2 spsk Eddike
-
3 stk Hvidløg
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Olie
-
8 stk Burgerbolle
-
2 stk Avocado
-
6 spsk Frisk koriander
-
150 Cheddar
-
1 stk Løg
-
1 stk Tomat
Bank koteletterne med en kødhammer til de er ca. ½ cm tykke.
Put alle ingredienserne til marinaden i en blender sammen med lidt vand og blend dem til en glat masse.
Spred et tyndt lag af marinaden ud på et stort stykke plasticfolie.
Placér én af koteletterne oven på marinaden.
Smør nu et lag marinade ovenpå nederste kotelet og læg næste kotelet ovenpå.
Fortsæt med skiftevis lag af marinade og kotelet.
Vikl nu folien rundt om alle koteletterne og lad dem marinere køligt i to timer.
Varm olie i en pande og steg de marinerede koteletter heri.
De skal have ca. to min. på hver side.
Hold de færdige koteletter varme med folie.
Tilbered burgerbollerne efter anvisning på emballagen.
Halvér burgerbollerne.
Halvér og mos avocadoerne og smør mosen ud på bollerne.
Drys hakket koriander ud over avocadomosen.
Halvér koteletterne, så der er en halv til hver burger.
Fordel nu kød, ost, løg og tomat på burgerne og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pæretærte
PæretærtePærerne skrælles, kernehuset tages ud og pærerne deles i halve (du kan evt. bruge...
Bjørns Kartoffelrøsti
Riv kartoflerne med den grove side af rivejernet og pres dem for væde. Opvarm panden og ko...
Sommersmoothie
Sommersmoothie - sådan gør duSkræl frugterne og skær dem i skiver.Anbring alle ingrediense...