Cookies med chokolade

Cookies med chokolade
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Bagværk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/07-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
specier

Spørgsmål:

hej jeg vil høre om du ikke har en god opskrift på specier da jeg ikke kan finde en selv. på forhånd tak og god jul. hilsen diana



Svar:
Jeg har denne opskrift:

250 g mel
100 g florsukker
175 g koldt smør
1 æggeblomme

Bland mel og sukker og smør. Saml dejen med en æggeblomme. Form derefter dejen til 2 ruller, ca. 4 cm i diameter, og læg dem på køl i ca. 1 time.
Opvarm ovnen til 200 grader.
Skær dejen i ganske tynde skiver og læg kagerne på bageplader med bagepapir. pynt med hakkede mandler, og bag kagerne ved 200 grader i ca. 7 minutter.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

19/12-2008 af Opskrifter.dk

Det luftige brød med bid

Spørgsmål:

Hej Opskrifter.dk Jeg har et ligge spørgsmål til bagværk. Hvad skal der til for at bage et rigtig luftig ciabatta? Jeg synes menlig når jeg bager at det bliver et standartbrød, som er godt, men langt fra samme konsistens som det ciabattabrød vi kender fra bageren. Jeg tænker mig at det sikkert er noget med kemi, hævning og måden det bliver bagt. Jeg har desværre ikke fundet hemligheden.... så hjælp :-) Tak for en rigtig dejlig hjemmeside Go' dag /Kenneth



Svar:
Hej Kenneth

Nu ved jeg jo ikke hvilken opskrift du har brugt, men brug en med lidt gær og lang hævning, det er bedst.

Det er nemlig korrekt at det er kemi :-)

Gær er levende og tåler ikke for høj varme eller træk, så væsken må endelig ikke være mere end lunken. Hvis du bruger koldhævning, hvor dejen f.eks.står natten over, skal du bruge kold væske. Og så må dejen ikke være for tør - den skal kun lige akkurat slippe skålen, og da mel ikke altid har samme fugtighed, skal du altid holde noget tilbage. Brødet må helller ikke hæve ved for høj varme, så vil det falde sammen.

Når brødet skal i ovnen, så er der et lille fif med at sætte et ildfast fad med kogende vand i bunden af ovnen.

Håber at det her hjælper, men ellers skriv igen, så vil jeg finde min "favorit" opskrift i mellemtiden.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

05/05-2008 af Opskrifter.dk

frysning af cookies.

Spørgsmål:

hej (: kan man fryse cookies uden de bliver bløde og dårlige. hilsen charlotte.



Svar:
Det er svært at sige, men er kagerne blevet bløde, kan du lige give dem et par minutter i en forvarmet ovn, så bliver de sprøde igen...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

30/03-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Braiseret kalvebov med pastinak

Kødretter

Start med at brune kalveboven godt af på alle sider i en stor gryde. Tag den op og brun, l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blomkålsgratin med skinketern

Kødretter

Skær blomkålen ud i små stykker og blanchér dem i letsaltet vand. Pisk mel og fløde samm...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rejer med ananas og kokosmælk

Stærk mad
Proteinrig mad
Fiskeretter

Kom olivenolie i en wok og opvarm over middelhøj varme. Tilsæt de finthakkede chili, lad d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag