Video: Gulerodsmuffins
GulerodsmuffinsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Vand
-
2 deciliter Rosiner
-
5 deciliter Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Kanel
-
4 stk Æg
-
2 deciliter Olie
-
2 deciliter Brun farin
-
8 stk Gulerod
Sådan laver du gulerodsmuffins
Varm vandet lidt op i en elkedel.
Hæld vandet og rosinerne i en lille skål og lad rosinerne trække i 15 min.
Hæld herefter vandet fra rosinerne.
Forvarm ovnen til 175°C. Smør muffinforme med margarine eller beklæd dem med muffinpapir.
Bland mel, bagepulver, salt og kanel i en stor skål.
Rør æg, olie og farin godt sammen i en anden skål.
Hæld æggeblandingen over til melblandingen og vend det hele godt, til det bliver til en jævn dej.
Tilsæt revne gulerødder og rosiner uden vand og rør godt rundt.
Hæld dejen i muffinformene og bag dem i 20-30 min.
Lad dem køle af og pynt evt. med flormelis eller glasur.
Gulerodsmuffins
Her er der en god opskrift, der kan sprede lidt ekstra hygge til eftermiddagskaffen. Gulerodsmuffins er en dejlig, saftig kage, og så er den nem at give sig i kast med at lave.
Flere gode tips til muffins?
Vi har mange gode opskrifter på muffins. Prøv at lave nogle dejlige blåbærmuffins eller de skønne chokolademuffins.
Spørgsmål:
Hvor mange muffins bliver der af denne portion? vh. gerdapedersen@webspeed.dk
Svar:
Der bliver en 10-15 stykker, hvis alt går vel.
Mvh.
Martin
opskrifter.dk
24/08-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Tips på glasyr!
Svar:
Hej , florsocker med lite appelsinsaft
Mvh Tomas
recept.se
25/01-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pinjesmåkager med marcipan
Forvarm ovnen til 175°C. Dæk to bageplader med bagepapir.Blend halvdelen af pinjekernerne...
Tun- og torskerognsfrikadeller
Tun findeles med en blender eller en gaffel. De øvrige ingredienser tilsættes, farsen skal...
Bøf over bål
Bøfferne skal ikke være for tykke, og de skal have så stor overflade, at de kan sættes på...