Video: Grøn salat
Grøn salatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
1 pk Rucola
-
1 pose Babyspinat
-
1 stk Avocado
-
1 pk Brøndkarse
Dressing
-
4 spsk Risvineddike
-
2 spsk Vindruekerneolie
-
1.2 tsk Flagesalt
Sådan laver du en nem grøn salat
Start med at skylle og tørre rucolaen og babyspinaten grundigt.
Halver dernæst avocadoen, fjern stenen og skær den ud i mundrette tern.
Med en stavblender; blend brøndkarsen med risvineddiken, vindruekerneolien og salt, og hæld det over salaten.
Bland avocadoerne og dressingen sammen med salatbladene og rør det hele godt sammen.
Servér straks til en lang række forskellige retter.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til din grønne salat
Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan blande i din grønne salat. For lidt mere sødme, tilsæt nogle modne små blommetomater eller cherrytomater. Hvis du gerne vil have mere bid, vil agurk skåret enten i tern eller halvbåde være en oplagt mulighed. Alternativt kan du bruge grønne asparges og skære stængerne ud i bider af 1 cm.
Den grønne salat vil fungere rigtig godt som tilbehør til de fleste retter der mangler lidt friskhed. Eksempelvis kan en lidt tung ret som italiensk lasagne gøres lidt lettere ved at servere en salat som tilbehør. Hvis du helst vil undgå kødet, er denne hjemmelavede vegetar lasagne et oplagt valg og et godt alternativ.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøf med svampe
Fyld: Champignoner, kantareller, løg og tørret tomat hakkes. Bland med finthakket persille...
Taco med oksekød
Brun oksekød, tilsæt krydderiblandingen og lad fedtet fordampe. Tilsæt lidt vand og lad re...
5-kornsboller
5-kornsbollerKog vand og kerner i en gryde. Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i. L...