Grøn salat

Grøn salat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 07/01-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips og serveringsforslag til din grønne salat


Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan blande i din grønne salat. For lidt mere sødme, tilsæt nogle modne små blommetomater eller cherrytomater. Hvis du gerne vil have mere bid, vil agurk skåret enten i tern eller halvbåde være en oplagt mulighed. Alternativt kan du bruge grønne asparges og skære stængerne ud i bider af 1 cm.


Den grønne salat vil fungere rigtig godt som tilbehør til de fleste retter der mangler lidt friskhed. Eksempelvis kan en lidt tung ret som italiensk lasagne gøres lidt lettere ved at servere en salat som tilbehør. Hvis du helst vil undgå kødet, er denne hjemmelavede vegetar lasagne et oplagt valg og et godt alternativ.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Dingo

Med saften fra en kvart citron, rystes ingredienserne i en shaker. Hæld drinken over ister...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Auberginepuré med feta

Vegetar

Prik auberginen med en gaffel og bag den 40 min. i ovn. Flæk auberginen og skrab indholde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vafler

Vegetar

Smelt smørret ved svag varme. Bland alle ingredienserne sammen og rør det til en jævn dej....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag