Video: Chokolademuffins
ChokolademuffinsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
150 gram Sukker
-
150 gram Smør
-
3 stk Æg
-
160 gram Hvedemel
-
1 tsk Stødt kanel
-
2 tsk Bagepulver
-
1 knsp Køkkensalt
-
100 gram Hakket mørk chokolade
Smør og sukker piskes tykt (så det er dejligt cremet).
Pisk derefter æggene i ét ad gangen og pisk i ca. et halvt minut.
Bland mel, kanel, bagepulver og salt samt chokoladestykker (ikke for finthakkede).
Vend blandingen i dejen, der fordeles i velsmurte muffinsforme.
Bages med det samme ved 200 grader i cirka 15 minutter til de er gyldne og gennembagte.
De færdige chokolademuffins vendes ud på en bagerist med det samme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte squash med ost
Skær squashene i tynde skiver. Anbring skiverne i et dørslag, så væden kan trække ud.Riv o...
Chokoladeglasur
ChokoladeglasurVarm chokolade, kakao og vand i en kasserolle over svag varme. Rør rundt in...
Verdens bedste chokoladekage
Verdens bedste chokoladekageBræk chokoladen i stykker og kom det i en skål. Skær smør i sm...