Video: Chokolademuffins
ChokolademuffinsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
150 gram Sukker
-
150 gram Smør
-
3 stk Æg
-
160 gram Hvedemel
-
1 tsk Stødt kanel
-
2 tsk Bagepulver
-
1 knsp Køkkensalt
-
100 gram Hakket mørk chokolade
Smør og sukker piskes tykt (så det er dejligt cremet). Pisk derefter æggene i ét ad gangen og pisk i ca. et halvt minut. Bland mel, kanel, bagepulver og salt samt chokoladestykker (ikke for finthakkede). Vend blandingen i dejen, der fordeles i velsmurte muffinsforme. Bages med det samme ved 200 grader i cirka 15 minutter til de er gyldne og gennembagte. De færdige chokolademuffins vendes ud på en bagerist med det samme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Efterårskylling med rodfrugter og spidskommen
Kyllingen renses og parteres. Afbrunes i stor gryde i oliven olie og smør indtil skindet e...
Haydari
Sådan laver du Haydari Det er en god ide først at fjerne kernerne og stilken fra perberfru...
Gaufrettes
Varm fløden op og smelt smørret heri. Tag blandingen af varmen og køl den let af. Rør æg...