Video: Æblemarmelade
ÆblemarmeladeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Æbler
-
2.1 deciliter Æblecider
-
1 deciliter Sukker
-
1.2 deciliter Brun farin
Æblemarmelade
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i skiver.
Bring æblesstykkerne og cideren i kog i en lille gryde. Skru ned for varmen, læg låg på og lad æbleblandingen simre i 10 minutter, eller indtil æblerne er meget møre.
Si blandingen gennem et dørslag og hæld den tilbage i gryden. Rør sukker og farin sammen med æbleblandingen og lad det simre i gryden i 2 timer. Husk at røre af og til.
Hæld æblemarmeladen i skoldede syltetøjsglas og lad den afkøle i køleskabet eller fryseren, hvis det skal gå hurtigt.
Velbekomme!
Spis brød til
Æblemarmelade smager super godt oven på et nyristet franskbrød. Du bør også prøve det oven på dette sesambrød (opskriften kan tilmed bruges til at lave de lækreste sesamrundstykker).
Hjemmelavet marmelade
Hvis du er vild med at lave din egen marmelade, så skal du tage et kig på vores store udvalg lige her. Rigtig god fornøjelse.
Spørgsmål:
Hvor længe kan denne æblemarmelade holde sig, og kan den evt. fryses?
Svar:
Køligt og med nogle dråber atamon i glasset ville jeg gætte på 6-8 måneder.
I fryseren kan den holde sig længere, og så er atamon ikke nødvendigt.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
06/09-2006 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jag har gjort en mycket god rabarberchutney men nu undrar jag om man kan dra nytta av alla äpplen som kommer i trädgården nu och göra chutney på dem och vad har man i?
Svar:
Socker, hel kanel, vinäger,lök ev lite kurry..., chili
titta också på recepten " Äppelmarmelad" :
http://www.receptguide.se/Opskrift_960.11.0.html
mvh
Tomas
recept.se
07/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Roastbeef Sous Vide
Sådan laver du roastbeef sous vide Indstil din sous vide på 56 grader hvis du ønsker at di...
Vegansk gulerodskage
Vegansk gulerodskageLav vegansk æggeerstatning på følgende måde:Kog ½ dl. hørfrø eller hør...
Peanut satay sauce
Peanut satay sauce:Bland kokosmælk, jordnøddesmør, revet løg, sojasauce, farin og knust ch...