Video: Lynlækker pastaret
Lynlækker pastaretKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Pasta penne
-
250 gram Røget skinke
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
2.5 deciliter Fløde 13%
-
300 gram Frosen ærter
-
100 gram Revet parmesan
-
2 spsk Frisk oregano
Kog pennene i letsaltet vand. Mens pastaen koger, skæres røget skinke i tern. Brun skinken i lidt fedtstof i en lille gryde. Tilsæt revet muskatnød og peber fra peberkværnen. Tilsæt fløde og kog langsomt op. Tilsæt fine ærter og lad retten småkoge i fem minutter. Smag til med salt, men pas på, skinken salter også retten ! Tjek om pastaen er al dente. Hæld vandet fra og bland flødesauce og pasta. Serveres med parmesanost og frisk hakket oregano efter smag. TIP: Denne ret er velegmet til mad over bål, idet alle ingredienser tilberedes i samme gryde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinekebab med jalapeno, honning og sennep
Klargør en grill. Knus hvidløg og salt i en morter. Bland alle ingredienserne til marinade...
Græske oksespyd
Brødet plukkes i småstykker, overhældes med vand i en røreskål og trækker i 10 min. Oksekø...
Blæksprutte sambal
Rens blæksprutterne. Skær tentaklerne af lige under "næbbet". Gnub skindet af blæksprutter...