Video: Lynlækker pastaret
Lynlækker pastaretKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Pasta penne
-
250 gram Røget skinke
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
2.5 deciliter Fløde 13%
-
300 gram Frosen ærter
-
100 gram Revet parmesan
-
2 spsk Frisk oregano
Kog pennene i letsaltet vand.
Mens pastaen koger, skæres røget skinke i tern.
Brun skinken i lidt fedtstof i en lille gryde.
Tilsæt revet muskatnød og peber fra peberkværnen.
Tilsæt fløde og kog langsomt op.
Tilsæt fine ærter og lad retten småkoge i fem minutter.
Smag til med salt, men pas på, skinken salter også retten !
Tjek om pastaen er al dente.
Hæld vandet fra og bland flødesauce og pasta.
Serveres med parmesanost og frisk hakket oregano efter smag.
TIP: Denne ret er velegmet til mad over bål, idet alle ingredienser tilberedes i samme gryde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller som mellemmad
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark. Rør...
Haresteg
Tilberedes som dyreryg. Spæk og lidt smør lægges på haren og steges i ca 1 time.
Tarteletter
Sådan laver du tarteletter Vask gulerødderne og skræl dem eventuelt. Skær et kryds 10-15...