Forretter Nytår
Nutrition facts: 541 calories 13.1 carb 54.35 fat 7.6 fiber 19.8 protein 9.248025 fat 1.2875 sugar

Video: Carpaccio

Carpaccio

Carpaccio

Carpaccio
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Forret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/04-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Det kan være en god ide at tilføje noget brød til retten. Evt. noget lyst brød der er lavet på forhånd eller samme dag.

Her er et forslag på et rigtig lækkert bondebrød der kunne passe godt til.


Vidste du at...

Carpaccioen stammer fra 1950 og er navngivet efter maleren Vittore Carpaccio. Denne ret blev opfundet i 1950 i Venedig da komtesse Amalia Nani Mocenigo bad om en ret med råd kød på en bar. Hun var på en særlig diæt, hvor hun ikke måtte spise stegt fisk eller kød. Kokken skar strakt nogen tynde skiver frisk oksekød ud på en tallerken og anrettede den pænt med mayonnaise, Worcestershiresauce, citronsaften og en smule mælk.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Buzzsaw

Ryst ingredienserne godt i en isfyldt shaker. Si over i collinsglas næsten fyldt med ist...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 608
Opskrift

Italiensk tærtedej

Vegetar

Bland ingredienserne godt sammen, og fordel i en tærteform. Fyld tærtenbunden med fx steg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1103
Opskrift

Ost- og tomattoast

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Læg brødskiverne ved siden af hinanden på en bageplade med bagepapir. Læg en skive skinke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 902

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag