Video: Små chilipandekager med tunfyld
Små chilipandekager med tunfyldKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1.5 deciliter Hvedemel
-
3 deciliter Letmælk
-
2 stk Æg
-
2 spsk Smør
-
1 spsk Sambal Oelek
-
1 dåse Tun i olie
-
0.5 stk Rødløg
-
1 stk Æbler
-
100 gram Flødeost 60+
Små chilipandekager med tunfyld
Melen og salten blandes i en skål.
Halvdelen af mælken hældes i og dejen piskes jævn. Æggene og resten af mælken piskes i.
Smørret smeltes og hældes i dejen. Dejen krydres efter smag med sambal oelek. Pandekagerne bages (evt. i en blinispande) og køles af, imens du laver fyldet. Fyld
Oliven dryppes godt af tunen.
Løget pilles, æblet skrælles. Begge dele hakkes fint. Alle ingredienserne røres sammen og fyldet smages til med salt.
Smør flødeost på hver pandekage, og fordel fyldet ovenpå. Pandekagerne med fyld foldes og lukkes sammen med cocktailpinde eller tandstikkere af træ.
Velbekomme!
Hjemmelavet
Du kan sagtens lave din sambal oelek selv.
Servér evt. guacamole til, hvis chilien bliver for stærk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tortillas med reven squash
Varm olien i en wok over medium-høj varme. Tilsæt sennepskorn og kommenfrø. Skru ned for v...
Grøntsagsspyd med citron, rosmarin og parmesan
Skær squash, aubergine, peberfrugt og løg i 2 cm terninger. Stik grøntsagsternene på spyd...
Bagt æblekage med marcipan
Bagt æblekage med marcipan Dej: Bland mel, fedtstof og sirup og fortynd dejen med van...