Pandebrød

Pandebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips:


Server de lune brød til Aubergine eller Græsk Salat


Dejen kan også bruges til tynde, sprøde brød.
Del dejen i 24 portioner og rul dem ud til meget tynde dejplader (ca. 14 cm i diameter).
Læg dejpladerne på bageplader smurt med smør.
Bag brødene i ca. 7 min. ved 225° øverst i ovnen.
Server de lune, sprøde brød fx som snacks.

TIPS
Frysetip: Lun dem inden serveringen.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hindbærmousse med nøddebund

Vegetar

Sådan laver du hindbærmousse på nøddebund Rist hasselnødderne let på en pande eller i ovne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kartoffelgratin

Vegetar

Sådan lafver du Kartoffelgratin Pisk 2/3 æg med fløde, cremefraiche, mælk, 2/3 af osten o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Stor æblepandekage

Vegetar

Forvarm ovnen til 225°C. Smelt smørret i en stor stegepande. Hæld halvdelen i en blende...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag