Video: Nem tunpaté
Nem tunpatéKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tun i vand
-
100 gram Rød peberfrugt
-
300 gram Forårsløg
-
3 spsk Mayonnaise
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
1 tsk Cayennepeber
-
100 gram Citron
-
1 spsk Frisk purløg
Fisken moses med en gaffel, peberfrugten skæres derefter i tern og blandes med fisken. Forårsløgene skæres i skiver, tag lidt af løgenes grønne top med og bland det med fisken. Tilsæt mayonaise og creme fraiche og efter det saften fra 1 citron. Bland det godt sammen, og smag til med cayennepulver, salt og peber. Stil blandingen i køleskabet i 30 min. eller mere. Kom lidt hakket purløg hen over før servering.
Groft brød eller flûte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekød og ris i fad
Put oksekød og hakket løg i en gryde og svits det. Hæld overskydende fedt fra. Tilsæt va...
Kyllingesalat med asparges, forårsløg og sukkerærter
Hak kyllingekødet groft med en kniv. Varm olien i en wok og steg hvidløg, citrongræs...
Chunky Guacamole
Hak alle ingredienserne groft og smag til. Dækkes tæt med hush. film for at undgå at dip...