Video: Nem tunpaté
Nem tunpatéKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tun i vand
-
1 stk Rød peberfrugt
-
3 stk Forårsløg
-
3 spsk Mayonnaise
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
1 tsk Cayennepeber
-
1 stk Citron
-
1 spsk Frisk purløg
Fisken moses med en gaffel, peberfrugten skæres derefter i tern og blandes med fisken.
Forårsløgene skæres i skiver, tag lidt af løgenes grønne top med og bland det med fisken.
Tilsæt mayonaise og creme fraiche og efter det saften fra 1 citron.
Bland det godt sammen, og smag til med cayennepulver, salt og peber.
Stil blandingen i køleskabet i 30 min. eller mere.
Kom lidt hakket purløg hen over før servering.
Groft brød eller flûte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havtaske med saganaki
Skær stilkene fra fennikelknolden. Halvér den på langs og skær den i tynde skiver på tværs...
Ovnstegte kartofler med urter
Forvarm ovnen til 175°C. Skær kartoflerne i terninger. Pres hvidløget. Bland kartoffeltern...
Italiensk brød med cherrytomater
1.Opløs gær i vandet 2.Tilsæt sukker, salt, durum- og hvedemel og ælt dejen sammen til en...