Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
2 timer 0 minutter
30 minutter
9
Fremgangsmåde:
Sådan laver du en super lækker nudelsuppe
Skyl oksebenene godt af, kom dem i en stor gryde sammen med 2 l koldt vand.
Bring vandet i kog. Krydr med salt, læg suppekødet i og lad det simre godt og vel 1 time ved ganske svag varme.
Skum suppen en gang imellem.
Skyl suppevisken (sammenbundne blade af selleri, porre, persille og andre køkkenurter) og skær den i store stykker.
Pil løgene og skær dem i fire.
Knus chilierne, kom grøntsager, chili og et par peberkorn i gryden, lad det hele småkoge ved ganske svag varme 1 times tid.
Skyl forårsløgene og kassér de visne blade og roddusken.
Skær løgene i smalle strimler.
Tag kødet op af suppen og skær det i små stykker.
Sigt bouillonen, skum fedtet væk eller sug det op med køkkenrulle.
Få suppen til at koge igen, smag til (salt, peber, chili).
Put nudlerne i den kogende bouillon.
Lad det kun koge et par minutter (se på pakken!).
Lad også kødet og forårsløgene komme et minut i gryden.
Antal personer: 6
500 gram Okseben
600 gram Oksetyksteg uden kappe
1 deciliter Suppevisk
2 stk Løg
2 stk Tørret chili
1 stk Grøn peberfrugt
1 bdt Forårsløg
150 gram Nudler
1 knsp Peber