Nudelsuppe

21/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Kinesisk

Hovedret

2 timer 0 minutter

30 minutter

9



Fremgangsmåde:

Sådan laver du en super lækker nudelsuppe


Skyl oksebenene godt af, kom dem i en stor gryde sammen med 2 l koldt vand.
Bring vandet i kog. Krydr med salt, læg suppekødet i og lad det simre godt og vel 1 time ved ganske svag varme.
Skum suppen en gang imellem.

Skyl suppevisken (sammenbundne blade af selleri, porre, persille og andre køkkenurter) og skær den i store stykker.
Pil løgene og skær dem i fire.
Knus chilierne, kom grøntsager, chili og et par peberkorn i gryden, lad det hele småkoge ved ganske svag varme 1 times tid.

Skyl forårsløgene og kassér de visne blade og roddusken.
Skær løgene i smalle strimler.

Tag kødet op af suppen og skær det i små stykker.
Sigt bouillonen, skum fedtet væk eller sug det op med køkkenrulle.
Få suppen til at koge igen, smag til (salt, peber, chili).

Put nudlerne i den kogende bouillon.
Lad det kun koge et par minutter (se på pakken!).
Lad også kødet og forårsløgene komme et minut i gryden.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

500 gram Okseben

600 gram Oksetyksteg uden kappe

1 deciliter Suppevisk

2 stk Løg

2 stk Tørret chili

1 stk Grøn peberfrugt

1 bdt Forårsløg

150 gram Nudler

1 knsp Peber

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g