Video: Grillede peberfrugter med persille og hvidløg
Grillede peberfrugter med persille og hvidløgKøkken:
Ingredienser:
Spansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Rød peberfrugt
-
3 spsk Olivenolie
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0.5 bdt Frisk persille
Sådan laver du grillede peberfrugter med persille og hvidløg
Læg peberfrugterne med skindsiden nedad på en grill, ca. 10 cm fra varmen.
De skal have ca. 12-15 min. eller indtil skindet er begyndt at se "kullet" ud.
Læg peberfrugterne i en plastikpose, der lukkes tæt til.
Lad dem ligge og dampe i ca. 15 min.
Fjern herefter det kullede skind og befri dem for kerner og sener.
Peberfrugterne skæres i kvarte og fordeles dekorativt på et fad.
Dryp olivenolien henover og drys med salt og peber.
Skær hvidløg i tynde skiver.
Fordel hvidløg henover peberfrugterne og drys med frisk persille.
Serveres evt. med ristet brød.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til dine grillede peberfrugter med persille og hvidløg
Disse grillede peberfrugter kan sagtens forberedes dagen før du skal bruge dem. Husk blot at tage dem ud en times tid inden servering, så de ikke er køleskabskolde. Du kan udskifte persillen med eksempelvis friske kviste af timian eller oregano.
Inspiration til nemme og lækre forretter
Leder du efter endnu en nem forret at servere, så lav for eksempel den klassiske italienske bruschetta. Lav også disse lækre ovnstegte asparges med parmaskinke. En anden nem og velsmagende forret er disse lakseruller med avocadofyld.
Spørgsmål:
Kan perfrugterne grilles dagen før? Retten skal vel værelun? hvis ja kan den vel først laves lige til sidst?
Svar:
Jeg synes, at de får mere smag ved at blive grillet dagen før - eller måske et par dage før - lad dem evt. ligge i marinaden.
Tag dem ud af køleskabet en time før servering, så de ikke er alt for kolde.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
11/11-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Min kæreste skal ha en Herre middag, 5 voksne. Kunne tænke mig og lave enten en stor oksesteg eller filet. Hvor meget kød skal jeg beregne til det.. Tilbehør: Fyldte bagte kartofler m. bacon, skinke, creme fraice og purløg. Dertil bønner i svøb. Kunne godt tænke mig noget mere tilbehør til retten.. Dessert/kaffen.. kunne jeg godt tænke mig nogle forslag. Med venlig hilsen Bettina
Svar:
Det kommer an på om der er forretter og dessert, og så er det et spørgsmål om hvor meget tilbehør du laver.
Så mit svar er at kød mængden kan være alt mellem 200 og 400 gram pr mand - afhængig ovennævnte forhold.
Jeg har vedhæftet andre muligheder for tilbehør.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
19/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærcupcakes
Jordbærcupcakes fremgangsmådePisk smør og sukker hvidt og luftigt. Kom æggene i et ad gang...
Æbletærte med kanel
ÆbletærtePisk først æggene med sukker. Rør forsigtigt mel i. Hæld dejen i en smurt, raspst...
Marineret lammekølle
Sådan laver du marineret lammekølle .Lammekøllen snittes i overfladen så marinaden kan træ...