Video: Brandy Alexander
Brandy AlexanderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
4.5 cl Portvin
-
3 cl Creme de cacao
-
1.5 cl Kondenseret mælk
-
1.5 cl Fløde 13%
-
0.25 tsk Revet muskatnød
Hæld portvin, likør, fløden og mælken i en shaker halvt fyldt med isterninger.
Ryst godt.
Hæld i cocktailglas og pynt med reven muskatnød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin af rodfrugter
Skræl alle rodfrugterne og skær dem i tynde skiver. Sæt ovnen på 175 gr.Læg rodfrugterne t...
Spaghetti Bolognese
Spaghetti bologneseSvits løg og grøntsager i olie. Tilsæt oksekødet og brun det.Tilsæt 2-3...
Frække fiskefrikadeller med torsk
Sådan laver du fiskefrikadeller med torsk.Rør det hakkede torskekød og saltet godt sammen....