Video: Brandy Alexander
Brandy AlexanderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
4.5 cl Portvin
-
3 cl Creme de cacao
-
1.5 cl Kondenseret mælk
-
1.5 cl Fløde 13%
-
0.25 tsk Revet muskatnød
Hæld portvin, likør, fløden og mælken i en shaker halvt fyldt med isterninger.
Ryst godt.
Hæld i cocktailglas og pynt med reven muskatnød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Broccolisuppe med kartofler
Broccolisuppe med kartoflerSautér kartoflerne i olie i en varm, stor gryde, til de er næst...
Bagte pærer med cognac
Opvarm ovnen til 230°C. Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kerneh...
Røddernes lækre suppe
Hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder, selleri, persillerod og kartofler og skær dem i tern...