Video: Brandy Alexander
Brandy AlexanderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
4.5 cl Portvin
-
3 cl Creme de cacao
-
1.5 cl Kondenseret mælk
-
1.5 cl Fløde 13%
-
0.25 tsk Revet muskatnød
Hæld portvin, likør, fløden og mælken i en shaker halvt fyldt med isterninger.
Ryst godt.
Hæld i cocktailglas og pynt med reven muskatnød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svampesuppe med koriander
Hak champignonerne og løget fint. Smelt smør i en gryde. Tilsæt løg og steg dem i 5 min. v...
Krydret nektarinkage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en springform med fedtstof.Pisk blødgjort smør med en elpisk...
Ristet brød med ansjosfilet, peberfrugt og aubergine
Bag peberfrugter og aubergine i et ovnfast fad med salt, peber og lidt olivenolie. Bag dem...