Video: Bruschetta
BruschettaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bøftomat
-
1.2 bdt Frisk basilikum
-
4 stk Hvedebrød
-
4 stk Hvidløg
-
8 spsk Olivenolie
-
1 knsp Peber
-
1 knsp Havsalt
Bruschetta
Først skyller du tomaterne, og skærer den grønne stilk væk.
Derefter tager du tomaterne og skærer dem i meget små terninger.
Efterfølgende skærer du basilikum i fine strimler.
Halvér brødskiverne og rist dem derefter i en brødrister eller du kan også gøre det i ovnen på øverste rille.
Hak hvidløgene på langs og gnid det ristede brød grundigt med hvidløget.
Dryp brødet med et par spiseskefulde olivenolie på hver skive.
De hakkede tomater fordeles på brødet og til sidst krydres med salt, peber og pyntes med basilikum bladene skåret i strimlerbrus.
Din bruschetta er nu klar til at blive serveret!
Oprindelse
Bruschetta stammer fra Italien i det 16. århundrede. Retten kan dog spores tilbage til det gamle Rom, hvor olivendyrkere ville bringe deres oliven til en lokal olivenpresse og smage en prøve af deres friskpressede olie ved hjælp af et stykke brød.
Her på siden er vi også glade for gamle traditioner og vi kan foreslå denne lækre laksebruschetta eller hvad med denne sundere version bruschetta med hytteost og avocado
Spørgsmål:
Hej. Skulle vilja ha ett tips på någon bra dryck till denna förrätt? Tack på förhand. Micke
Svar:
Hej Micke , jag skulle säga nästan allt går till detta.
En kall öl , vittvin, Pinot Noir
Mvh Tomas
recept.se
15/02-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chili-dressing
Svits grønsagerne i olien, tilsæt peber, salt, kommen, spidskommen og chilipasta. Svits vi...
Oksekød i grøn karry
Okekød med grøn karrySnit peberfrugten i strimler. Del broccolien i mindre buketter.&...
Oksekød og grønsager - tagine
1. Varm olien ved middel varme i en tagine eller gryde og svits løg heri nogle minutter.2....