Video: Ovnstegte asparges med parmaskinke
Ovnstegte asparges med parmaskinkeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Grøn asparges
-
2 Parmaskinke
-
1 kvist Frisk rosmarin
-
2 stk Cherrytomat
-
1 stk Citron
Læg parmaskinkeskiverne i forlængelse af hinanden.
Skræl aspargesene.
Knæk den nederste del af aspargesene og læg 5/6 af dem på parmaskinken.
Læg en rosmarinstilk ind i midten den fjernes inden servering.
Pres kernerne ud af tomaterne og vrid dem åbne.
Læg dem hen over aspargesene.
Læg 1-2 asparges oven på tomaterne og bind pancettaen rundt om det lille bundt.
Stil asparges bundtet i et ildfast fad og hæld en dråbe olivenolie på toppen.
Krydr med lidt peber.
Skær en citron midt over, smør stykkerne med lidt olivenolie og læg dem ned i det ildfaste fad.
Aspargesene skal have 10 minutter i en 220°C varm ovn.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andersens Jambalaya
Kødet skæres i tern. Ingredienserne til krydderiblandingen blandes i en skål. Tilsæt olie,...
Apple crumble med rørsukker
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i tynde skiver. Bland skiverne med sukker og...
Mandelsmør
Blend mandlerne til mel.Tilsæt langsomt vand, og blend til en glat masse.Smag evt. til med...