Video: Ovnstegte asparges med parmaskinke
Ovnstegte asparges med parmaskinkeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Grøn asparges
-
2 Parmaskinke
-
1 kvist Frisk rosmarin
-
2 stk Cherrytomat
-
1 stk Citron
Læg parmaskinkeskiverne i forlængelse af hinanden.
Skræl aspargesene.
Knæk den nederste del af aspargesene og læg 5/6 af dem på parmaskinken.
Læg en rosmarinstilk ind i midten den fjernes inden servering.
Pres kernerne ud af tomaterne og vrid dem åbne.
Læg dem hen over aspargesene.
Læg 1-2 asparges oven på tomaterne og bind pancettaen rundt om det lille bundt.
Stil asparges bundtet i et ildfast fad og hæld en dråbe olivenolie på toppen.
Krydr med lidt peber.
Skær en citron midt over, smør stykkerne med lidt olivenolie og læg dem ned i det ildfaste fad.
Aspargesene skal have 10 minutter i en 220°C varm ovn.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomat- og nuddelsuppe
Hak og svits løget. Tilsæt oksekødet, og svits det til det er brunet. Tilsæt salt og peber...
Braiseret lammehals med piment d'espelette
Krydr halsen godt (hel eller i skiver), og vend i hvedemel. Brun godt af i en gryde. Tag o...
Sukkerstegt svinebov
Skær kødet i store terninger. Skær ikke fedtet væk, da det er en uundværlig komponent i re...