Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
2 stk Broccoli
1 stk Agurk
2 stk Løg
2 stk Grøn peberfrugt
1 rosin
25 pinjekerne
4 spsk Creme fraiche 18%
4 spsk Fedtfattig mayonnaise
3 spsk Hvidvinseddike
2 tsk Frisk estragon
sukker
Køkkensalt
1 spsk Frisk purløg
100 gram Bacon i skiver
Broccoli deles i små buketter - stokken bruges ikke. Agurken skrælles og skæres i små tern. Peberfrugt og løg skæres også i små tern.Det hele blandes med rosinerne.
Dressingen piskes sammen med finthakket estragon og purløg, og smages til med sukker,salt og evt.lidt mere estragon.
Bland dressingen med de øvrige ingredienser og strø pinjekernerne ud over salaten.
Top til sidst med sprødstegt bacon eller kalkunbacon i små stykker.
Velegnet som tilbehør til grillet kød.
Hej, det kan du sagens, begge dele går fint , jeg syns Bulgur smager noget bedre hvis man koger den i lidt hønsebouillion
Mvh Tomas
opskrifter.dk
30/01-2013 af Opskrifter.dk
Jeg synes en enkel salat vil egne sig bedst. Jeg har vedhæftet et par opskrifter til inspiration.
Du kan prøve at anrette salaten i et lille glas eller i en lille skål ved siden af moussen på tallerknen.
God fornøjelse med det.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
17/03-2010 af Opskrifter.dk
Det lyder som en god ide med bønnesalat. Broccolisalat kan være et alternativ.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
03/04-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tartouillat, kirsebærkage.
Sigt mel og sukker ned i en skål, og tilsæt vanillesukker og bagepulver. Lav en fordybning...
Æble/rosin biscotti
Bland mel, sukker, vanillesukker og bagepulver sammen. Tilsæt derefter æg og kakaoskummetm...
Kulørt bulgur
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt bulguren. Omrør indtil bulguren bliver klar i f...