Video: Engelske chokolademuffins
Engelske chokolademuffinsKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
300 gram Sukker
-
1.5 tsk Vanillesukker
-
1 knsp Køkkensalt
-
4 spsk Kakao
-
175 gram Hvedemel
-
100 gram Usaltet smør
-
100 gram Evt. mørk chokolade
-
125 gram Sigtet florsukker
-
1 spsk Kakao
-
1 spsk Vand
-
25 gram Mandelflager
Smelt smørret og lad det køle af.
Pisk æg og sukker (det meget sukker gør kagerne specielle), bland vanillesukker, salt, kakao, mel heri.
Tilføj det smeltede - men afkølede - smør, og til sidst det hakkede chokolade.
Fordel dejen i 12 faste (silikone) muffinforme eller 12 smurte muffin- eller linseforme, stil dem tæt i en lille bradepande eller aluform.
Bag ved svag varme, 175°, i 25 - 30 min afhængig af ovnen. (Jeg bruger varmeluft og 200°, så er bagetiden ca. 15 - 20 min. (Mærk ovenpå, om de er faste)
Kagerne tages ud af ovnen, og de synker lidt sammen.
Tag dem ud af formene og pensl dem med den sammenrørte chokoladeglasur når de er næsten kolde, og pynt med snittede mandler.
Tips:
Man kan evt. bruge orangechokolade i stedet for mørk chokolade.
50 - 75 g hakkede valnødder kan tilsættes dejen
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marianne Mogensens kanelkage
Mel,natron,sukker og kærnemælk blandes.margarine smeltes,alle ingreddienser blandes godt s...
grillet laks med løvstikkesmør og rugsalat
Fisk: Grill laksen på begge sider eller bag i ovnen 12-15 min. ved 200 grader. Rugsalat:...
Kyllinge- og yoghurtcurry
Blend løg, hvidløg, ingefær og koriander til en glat puré. Varm olien i en wok eller ligne...