Video: Grøn thai-curry med rejer
Grøn thai-curry med rejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
16
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
4 stk Skalotteløg
-
2 stk Citrongræs
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Ingefær
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 spsk Grøn karrypasta
-
1.5 tsk Sukker
-
1 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Gurkemeje
-
0.5 deciliter Vand
-
0.75 deciliter Olie
-
1 dåse Kokosmælk
-
4 deciliter Hønsebouillon
-
250 gram Nudler
-
750 gram Tigerreje
-
2 tsk Fish sauce
Purér skalotteløg, citrongræs, hvidløg, ingefær, koriander, karrypasta, sukker, salt, gurkemeje og vand i en blender, til det er en helt glat masse. Opvarm olien i en wok. Steg krydderiblandingen over moderat varme i ca. 8 min. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 10 min. mere. Imens saucen simrer, koges nudlerne efter anvisning på emballagen. Dræn nudlerne og fordel dem i serveringsskåle. Tilsæt rejer til saucen i wokken og lad det simre, til rejerne netop er færdige (2-3 min.). Fjern wokken fra blusset, rør fishsauce samt salt og peber i. Fordel rejer med sauce over nudlerne i skålene. Pynt med hakket koriander og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålsfrikadeller
Blomkålsfrikadeller Kog blomkålen i en gryde og si vandet fra bagefter. Det tager mellem 1...
Mad-boller
Gæren opløses i det lunkne vand, de øvrige ingrediense tilsættes og dejen røres/æltes smid...
Øllebrød
Hjemmelavet øllebrød smager bedst!Øllebrød er en klassisk dansk ret, som man godt kan komm...