En lækker dessert fra det danske køkken. Du kan lave chokoladekage på ca. 1 time 45 minutter i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Chokoladekage

Chokoladekage
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Når man bager kage med smeltet chokolade, får man en rigtigt lækker chokoladekage!


Det er en god idé at lade alle ingredienser have stuetemperatur, inden du går i gang. På den måde bliver det nemmere at piske luft ind i mejeriprodukterne, så kagen kan blive dejlig luftig.


Har du lyst til mere chokoladekage efter denne, så prøv fx vores opskrift på blødende chokoladekage

eller nem chokoladekage i bradepande.

Især den sidste er hurtig, lækker og svampet.


Har du spørgsmål?


Som fx: Hvor lang tid kan chokoladekage holde sig på køl?

Eller vi du finde andre lignende opskrifter - så se mere på vores hjemmeside opskrifter.dk.




Kokkens svar
Sandkageforme

Spørgsmål:

Der står i opskriften, at dejen skal hældes i sandkageforme.. Hvad er det? Og bliver det til en stor kage eller flere små, siden der står kagerne?



Svar:
Sandkageforme er høje og aflange, men du kan også bage kagen i en springform.

Det er en temmelig stor portion, det er derfor der står at der skal bruges flere forme.

Formene skal aldrig fyldes mere en 3/4, så der er plads til at kagerne kan hæve.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

02/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Galette- boghvedepandekage

Kødretter

Kom begge slags hvedemel i en skål og slå æggene i et efter et. Tilsæt mælk, vand og en l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gris med rosmarin og æbler

Kødretter

Steg koteletterne med rosmarin, salt og peber - først ca. 1 min. ved hård varme på hver si...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ostesuppe med porrer

Vegetar

Ostesuppe med porrer, fremgangsmåde:Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt mel og bag...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag