Video: Jordbærlagkage
JordbærlagkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Friske jordbær
-
1.5 deciliter Sukker
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
3 stk Lagkagebund
-
250 gram Friske jordbær
Jordbærlagkage
Jordbær skylles og skæres i mundrette bidder (husk, at der skal bruges nogle flotte til pynt).
Sukker drysses over bærrene (afstem mængden efter hvor søde bærrene er).
Pisk fløden til skum.
Vend de delte bær sammen med flødeskummet.
Læg bundene ud hver for sig.
Fordel cremen med jordbær på de tre bunde.
Læg bundene sammen oven på hinanden.
Pynt til sidst lagkagen med halve eller hele bær - alt efter hvor store de er.
Variation: Du kan også lægge cremen på kun de 2 lag, og derefter pynte med flormelis og jordbær på øverste lag.
Din Jordbærlagkage er nu klar!
Lav din jordbærlagkage i god tid
Lagkagen bliver kun bedre af at stå og samle et par timer i køleskabet, eller hvis man laver den dagen før.
Andre opskrifter med jordbær
Du kan også prøve vores jordbærtærte, eller denne nemme jordbærcoulis.
Spørgsmål:
recept på tårtbotten
Svar:
Hej pröva denna botten
Mvh Tomas
recept.se
Success tårta
150 g hasselnötter
200 g florsocker
1 msk potatismjöl
4 ägg
Tillagning:
-Till Nöt / Mandelbottnarna: Mal nötterna (alternativt mandeln) blanda dessa med florsockret i en skål och rör i potatismjölet. Vispa vitorna från äggen till ett hårt skum. Rör (vispa inte) ned nöt/socker blandningen i den vispade äggvitan.
-Dela upp denna smet i två tårtformar. Ett tips är att använda bakpapper i botten på formarna, annars kan det bli svårt att få ur nöt / mandelbottnarna. Grädda i ugn i 125 grader ca 40 till 45 minuter. Obs bottnarna skall inte bli hårda som marängbottnar utan åt det sega hållet.
18/06-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vildsvinekoteletter med æble-timian sauce
Vask kartoflerne grundigt, skær dem over på midten og steg dem i en pande med halvdelen af...
Kulørt bulgur
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt bulguren. Omrør indtil bulguren bliver klar i f...
Mormorbrød
Der er rigtigt mange bud på gode brød, nogle på surdej, nogle koldthævede og med masser af...