Video: Hindbærsnitter
HindbærsnitterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hvedemel
-
200 gram Blødt smør
-
100 gram Flormelis
-
2 stk Æggeblomme
-
1 stk Vanillestang
-
0 Hindbærmarmelade
Hindbærsnitter
Start med at skrabe kornene ud af vaniljestangen og fordel dem derefter ud i en lille del af de 100 g. flormelis.
Dernæst samles smør, mel og flormelis til en blød masse (inkl. vaniljen) og herefter tilsættes æggeblommerne.
Når de er fordelt jævnt i massen, tilsættes melet lidt efter lidt, og der røres indtil dejen er jævn og glat.
Herefter stilles den på køl i en times tid.
Når dejen har sat sig vendes den ud på et meldrysset bord, hvor den deles i to portioner og hver del rulles så ud til to lige store kvadrater.
Hver "dej-kvadrat" bages ved 180 grader i ca. 15-20 min. eller indtil de er gyldne i kanten.
Når begge kvadrater/bunde er bagt, køles de helt af, før de samles.
Når begge bunde er helt afkølet smøres et godt lag hindbærmarmelade på den ene bund, og den anden bund vendes forsigtigt ovenpå.
Dette gøres nemt ved at bruge bagepapiret som hjælp til lige at vippe bunden over på den smurte bund med.
Når bundene er samlet laves en tyk og fin hvid glasur, som smøres godt ud over hele herligheden.
Til sidst kan der pyntes -efter smag og behag - med fx frysetørrede hindbær!
Hindbærsnitter
Har du lyst til at kaste dig over nogle af vores andre skønne desserter?
Tag gerne et kig på vores blåbærtærte med chokolade eller vores chokoladekage med hindbærmousse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Timian kartofler
Skæl kartoflerne, skær dem i både og kog dem i 6.min - uden salt . En bageplade dækkes...
Aljotta - fiskesuppe
Hak løg og hvidløg og steg i olien indtil bløde. Flå tomaterne, skær dem i små terninger o...
Nem Græsk salat
Tomater og agurk skæres i grove stykker. Mariner grøntsagerne i olivenolie, salt og peber....