Video: Grydestegt fasan
Grydestegt fasanKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
16
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
1 timer 45 minutter
Antal personer:
-
2 stk hel fasan
-
1 bdt Frisk persille
-
150 gram Smør
-
8 skive Bacon
-
1 deciliter Portvin
-
8 deciliter Hønsefond
-
1 stk Løg
-
1 stk Persillerod
-
2 fed Hvidløg
-
3 bdt Frisk timian
-
3 tsk Ribsgele
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Æbleeddike
-
0 Salt
-
0 Peber
-
0 Maizena
Grydestegt fasan
Fasan
Fasanerne skylles grundigt og duppes med køkkenrulle.
Kom derefter salt og peber på.
Friskhakket persille moses sammen med 100 gram smør.
Fordel det i fasanerne.
Vikkel 4 skiver bacon om hver fasan. Fastgøres evt. kødnåle.
Fasanerne brunes grundigt i smøret. De lægges så i gryden.
Portvin kommes og derefter hønsefonden.
Det koges op og timian, persillerod og løg tilsættes.
Skru ned for varmen og læg låget på.
Lad fasanerne simre i en times tid til de er helt møre.
Vildtsauce
Fasanerne tages op og lægges på et skærebræt.
Stegeskyen sigtes over en skål og hældes derpå tilbage i grydes.
Kog op.
Ribsgele og piskefløde tilsættes.
Vildtsaucen smages til med æbleeddike, salt og friskkværnet peber.
Saucen jævnes.
De grydestegte fasaner parteres og anrettes med vildtsaucen. Velbekomme!
Servér grydestegt fasan med hasselbach kartofler og waldorf salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Biksemad speciel
Biksemad specielKødet skæres i tern og steges i fedtet fra tyndstegen På en anden...
Makrel i tomat
Makrel i tomatPak makrelfileterne ud, skyl dem under lidt koldt vand, og dup dem efterfølg...
Filodejsindbagt svinemørbrad med grøntsagsragout
Forvarm ovnen på 200°C.Ragout: Varm smør og valnøddeolie op i en pande ved medium varme og...