Høns i asparges

Høns i asparges
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 55 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Lækker og nem ret

Høns i asparges er en rigtig traditionel dansk ret, der smager super godt og er nem at lave. Der er mange måder at bruge hønen eller kyllingen til retten, fx. kan du bruge det der er tilovers fra suppehønen.


Du kan også se vores opskrift på tarteletter med høns i apsarges.


Aspargeskartofler eller ris. Som forret/frokostret til tarteletter, vil der være nok til ca.10 personer.


Mange andre retter

Derudover kan du finde et hav af andre retter på vores hjemmeside opskrifter.dk , alt lige fra andre lækre hovedretter til desserter og farvestrålende cocktails.

Kokkens svar
Høns i Aspages

Spørgsmål:

Hej Niels. Nu har jeg så fået lavet høns i aspages til mine tateletter. Tak for dei hjælp, bare super. Jeg har dog et spørgsmål mere. Vi er ca 20 der skal have komsammen, hvor hver familie hver især skal komme med en ret, som vi så skal hygge med. De ved hvad jeg skal have med nu, og tænderne løber i vand :) Hvor meget kød mener du jeg skal have hvis de fleste gerne vil have to ( mindst) siger de. Jeg har lavet det så jeg har 1500 gr. ren kød, hvori der så er Aspages og en god opbagning. med venlig hilsen Kamma Jensen



Svar:
Jeg har vedhæftet opskriften Høns i asparges, hvor det er muligt at ændre ingredienserne efter, hvor mange man skal lave retten til.

Jeg synes, du skal lave den til 10-15 personer, så skulle der gerne være nok.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/10-2010 af Opskrifter.dk

ingen smag

Spørgsmål:

Hej! Nu har jeg lavet denne ret 3 gange. Den første gang blev det rigtig godt og havde en god fyldig smag. De to andre gange har det smagt af næsten ingenting, hvilket selvfølgelig har undret mig. Er det fordi kyllingen skal koge ved højere temperatur, eller er der en anden forklaring? Det skal lige siges at jeg plejer at bruge rigeligt grøntsager i kogevandet .. Mvh. Jacob



Svar:
Hej Jacob , kvaliteten af hønen er meget vigtig.Det kan have noget med det at gøre.Når jeg har buillion i overskud , så fryser jeg det og bruger det næste gang , så bliver smagen kraftigere , måske er det en mulighed?

Mvh Tomas
opskrifter.dk

29/10-2008 af Opskrifter.dk

Tilberedning + frost

Spørgsmål:

Hvor lang tid i forvejen kan man lave denne retten? Kan fyldet fryses? På forhånd tak.



Svar:
Hej du kan lave det 1-2 dage i forvej , hvis du har helt styr på nedkøling og hygijene.
Du kan godt fryse fyldet , men det bliver ikke lige så godt
Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Solæg

Proteinrig mad
Fjerkræ

Sådan laver du solæg Kog vand og salt op med løgskaller. Læg æggene i og lad dem koge i 20...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Kødretter
Fjerkræ

Opvarm ovnen til 175°C. Anbring en bradepande over blussene på komfuret. Smelt 1/3 af s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Havregrynskugler

Vegetar

Sådan laver du havregrynskugler(OPS! Med Frosne hindbær menes faktisk fryssetørrede hindbæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag