Hovedretter
Nutrition facts: 341 calories 25.93 carb 17.330666666667 fat 5.8 fiber 14.527333333333 protein 10.477166666667 fat 3.21 sugar

Video: Høns i asparges

Høns i asparges

Høns i asparges

Høns i asparges
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 55 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger


Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere


Se mere
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips

Høns i asparges er en rigtig traditionel dansk ret, der smager super godt og er nem at lave. Der er mange måder at bruge hønen eller kyllingen til retten på, fx. kan du bruge det, der er tilovers fra suppehønen til tarteletter med høns i asparges. Server gerne aspargeskartofler eller ris til. Som forret/frokost til tarteletter, vil der være nok til ca. 10 personer i denne opskrift.


Andre opskrifter

Hvis du vil lave dine kommende tarteletter eller høns i asparges lidt mere spændende, så er opskriften om tarteletter med porre, parmaskinke og gedeost sikkert lige noget for dig.

Kokkens svar
Høns i Aspages

Spørgsmål:

Hej Niels. Nu har jeg så fået lavet høns i aspages til mine tateletter. Tak for dei hjælp, bare super. Jeg har dog et spørgsmål mere. Vi er ca 20 der skal have komsammen, hvor hver familie hver især skal komme med en ret, som vi så skal hygge med. De ved hvad jeg skal have med nu, og tænderne løber i vand :) Hvor meget kød mener du jeg skal have hvis de fleste gerne vil have to ( mindst) siger de. Jeg har lavet det så jeg har 1500 gr. ren kød, hvori der så er Aspages og en god opbagning. med venlig hilsen Kamma Jensen



Svar:
Jeg har vedhæftet opskriften Høns i asparges, hvor det er muligt at ændre ingredienserne efter, hvor mange man skal lave retten til.

Jeg synes, du skal lave den til 10-15 personer, så skulle der gerne være nok.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/10-2010 af Opskrifter.dk

ingen smag

Spørgsmål:

Hej! Nu har jeg lavet denne ret 3 gange. Den første gang blev det rigtig godt og havde en god fyldig smag. De to andre gange har det smagt af næsten ingenting, hvilket selvfølgelig har undret mig. Er det fordi kyllingen skal koge ved højere temperatur, eller er der en anden forklaring? Det skal lige siges at jeg plejer at bruge rigeligt grøntsager i kogevandet .. Mvh. Jacob



Svar:
Hej Jacob , kvaliteten af hønen er meget vigtig.Det kan have noget med det at gøre.Når jeg har buillion i overskud , så fryser jeg det og bruger det næste gang , så bliver smagen kraftigere , måske er det en mulighed?

Mvh Tomas
opskrifter.dk

29/10-2008 af Opskrifter.dk

Tilberedning + frost

Spørgsmål:

Hvor lang tid i forvejen kan man lave denne retten? Kan fyldet fryses? På forhånd tak.



Svar:
Hej du kan lave det 1-2 dage i forvej , hvis du har helt styr på nedkøling og hygijene.
Du kan godt fryse fyldet , men det bliver ikke lige så godt
Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Whiskymarineret hjort

Kødretter

Vask og skræl knoldsellerien. Skær den groft i store terninger og læg dem i en gryde med s...

  0
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
views : 4050
Opskrift

Grillspyd med svinemørbrad

Kødretter

Grillspyd med svinemørbradAfpuds mørbraden og skær den i 8 skiver, der omvikles med bacon....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 680
Opskrift

Mandelbudding

Proteinrig mad

Husblas lægges i koldt vand i 5 min. 1/4 l mælk og 1/4 l fløde koges med vanille. Æggebl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2513

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag