Høns i asparges

Høns i asparges
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 55 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Aspargeskartofler eller ris. Som forret/frokostret til tarteletter, vil der være nok til ca.10 personer.

Kokkens svar
Høns i Aspages

Spørgsmål:

Hej Niels. Nu har jeg så fået lavet høns i aspages til mine tateletter. Tak for dei hjælp, bare super. Jeg har dog et spørgsmål mere. Vi er ca 20 der skal have komsammen, hvor hver familie hver især skal komme med en ret, som vi så skal hygge med. De ved hvad jeg skal have med nu, og tænderne løber i vand :) Hvor meget kød mener du jeg skal have hvis de fleste gerne vil have to ( mindst) siger de. Jeg har lavet det så jeg har 1500 gr. ren kød, hvori der så er Aspages og en god opbagning. med venlig hilsen Kamma Jensen



Svar:
Jeg har vedhæftet opskriften Høns i asparges, hvor det er muligt at ændre ingredienserne efter, hvor mange man skal lave retten til.

Jeg synes, du skal lave den til 10-15 personer, så skulle der gerne være nok.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/10-2010 af Opskrifter.dk

ingen smag

Spørgsmål:

Hej! Nu har jeg lavet denne ret 3 gange. Den første gang blev det rigtig godt og havde en god fyldig smag. De to andre gange har det smagt af næsten ingenting, hvilket selvfølgelig har undret mig. Er det fordi kyllingen skal koge ved højere temperatur, eller er der en anden forklaring? Det skal lige siges at jeg plejer at bruge rigeligt grøntsager i kogevandet .. Mvh. Jacob



Svar:
Hej Jacob , kvaliteten af hønen er meget vigtig.Det kan have noget med det at gøre.Når jeg har buillion i overskud , så fryser jeg det og bruger det næste gang , så bliver smagen kraftigere , måske er det en mulighed?

Mvh Tomas
opskrifter.dk

29/10-2008 af Opskrifter.dk

Tilberedning + frost

Spørgsmål:

Hvor lang tid i forvejen kan man lave denne retten? Kan fyldet fryses? På forhånd tak.



Svar:
Hej du kan lave det 1-2 dage i forvej , hvis du har helt styr på nedkøling og hygijene.
Du kan godt fryse fyldet , men det bliver ikke lige så godt
Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Græsk bondesuppe

Kødretter

Sauter løgene i olivenolien til de er klare. Skær grøntsager og bacon i passende stykker....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kammuslingesalat

Proteinrig mad
Fiskeretter

Vask rucolasalaten grundigt og lad den dryppe af. Steg kammuslinger på en grillpande me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Østerlandsk torsk

Proteinrig mad
Fiskeretter

Gulerødder, peberfrugt og porrer renses og skæres i strimler. Sautér grøntsagerne i en sau...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag