Video: Tarteletter med høns i asparges
Tarteletter med høns i aspargesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3.4 stk Kyllingefilet
-
1 stk Hønsebouillon
-
2 spsk Smør
-
3 spsk Hvedemel
-
2 dåse Asparges
-
2 deciliter Vand
-
1 bdt Frisk persille
-
12 stk Tartelet
Tarteletter med høns i asparges
Kom kyllingbrysterne i en gryde med vand og bouillonterning. Lad det koge i 15 minutter. Lad dem trække i 10 minutter i vandet.
Tag kyllingen op af vandet og bevar vandet.
Tag en ny gryde og smelt smøren. Melen tilføjes lidt af gangen herefter.
Kom aspargesvandet i og lad det koge op under piskning. Tilføj lidt af gangen og smag til undervejs.
Hæl lidt af gangen af det gemte kyllingevand til gryden, til den rette konsistens er opnået og smag ligeledes til.
Lad stuvningen koge igennem i ca 2 minutter.
Snit kyllingebrysterne i tern og kom dem i sovsen. Tilsæt aspargesene og smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen ganske kort ved 200°. Hak persille fint eller i passende blade af brøndkarsen. Anret tarteletterne på et fad, og læg tomatbåde rundt om. Kom fyldet i tarteletterne og drys med persille eller brøndkarse.
Velbekomme!
Vidste du at...
Betegnelsen, tarteletter, stammer oprigtigt fra det franske ord, tarteletter, som betyder "lille tærte".
I Danmark spiser vi typisk tarteletter med kylling og asparges som en forret eller hovedret.
I Frankring anvendes disse "små tærter" typisk som en dessert eller mellemmåltid og fyldes med frugt og lignende.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pastasalat med tomatpesto og kyllingebryst
Kyllingekødet krydres med salt og peber og gennemsteges på panden. Kog pastaen efter anv...
Bøf - burger - de bedste
Farsen blandes - og hviler ½-1 time i køleskabet. Brug burgerpressen - og efterfølgende g...
Roulade af spinat, mozzarella og oliven med champignoncreme
Udsten oliven og skær dem i skiver. Udrul butterdejen til en firkant på 15 x 15 cm. Kom m...