Forretter Aftensmad
Nutrition facts: 333 calories 30.9 carb 30.81775 fat 2.075 fiber 13.225 protein 17.194 fat 1.21 sugar

Video: Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Vidste du at...

Betegnelsen, tarteletter, stammer oprigtigt fra det franske ord, tarteletter, som betyder "lille tærte".

I Danmark spiser vi typisk tarteletter med kylling og asparges som en forret eller hovedret. Man kan variere fyldet i en uendelighed, fx denne lækre variant af tarteletter med parmaskinke og gedeost.


I Frankring anvendes disse "små tærter" typisk som en dessert eller mellemmåltid og fyldes med frugt og lignende. Fik du lige lyst til en frugttærte? Så har vi flere lækre opskrifter fx jordbærtærte, blåbærtærte eller måske denne meget skønne pæretærte med marcipan og chokolade

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kyllingefingre

Fjerkræ

Skær kyllingekødet i lange, tynde strimler. Bland æg, vand, olie, hvidløgspulver, salt og...

  4.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5147
Opskrift

Blueberry Crisp - Smuldrekage med blåbær

Vegetar
Fedtfattig mad

Blueberry Crisp - Smuldrekage med blåbærForvarm ovnen til 200 grader (ikke varmluft).Hvis...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2366
Opskrift

Sildefileter med ræddiker

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Hæld marinaden fra silden, og skær dem i stykker og læg dem i en skål.Hakkede løg, æblesty...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2639

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag