Blødende chokoladekage med brombærkompot

Blødende chokoladekage med brombærkompot
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

9 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Tips & tricks

Tips og Tricks

Selve kagen er relativ nem at få stykket sammen. Det kan dog være svært at ramme det præcise tidspunkt på hvornår en blødende chokoladekage for alvor er færdig. Kommende an på din ovn, så kan tidspunktet variere ret kraftigt - så det er nok klogt at prøve at lave kagen et par gange for at opnå det helt perfekte resultat, hvor du har en kage der er bagt på ydersiden, men stadig har det lækre flydende chokolade i midten, der strømmer ud når du skærer i den. Vær også opmærksom på at alt efter hvilket materiale dine forme er lavet af (papir, metal etc.), da tykkelsen af dem varierer.


I vores opskrift har vi så valgt at give dig instrukser på en lækker brombærkompot til. Der er dog mange andre ting du kan servere dine blødende chokoladekager med. Det kunne fx. være en lækker hjemmelavt vanilje is eller en lækker panna cotta.


Hvis du er på udkig efter andre andre fantastiske opskrifter på kager, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på vores hjemmeside hvor vi har flere end 4000 opskrifter på mange forskellige desserter, hovedretter, drinks og meget mere.

Kokkens svar
frysetid

Spørgsmål:

er det vigtigt at kagen kommer i fryseren ? og hvis ja er det fint med mindre tid end 6-12 timer?



Svar:
Hej Emma, det er vigtigt at den kommer fryseren, det er hele forudsætningen for lige den her kage, ellers virker det ikke som det skal
Mvh Tomas
opskrifter.dk

24/02-2012 af Opskrifter.dk

Form?

Spørgsmål:

Hvilke størrelse form skal man bruge?



Svar:
Hej, jeg tror formen er ca :8 x 8 cm i diameter
Mvh Tomas
opskrifter.dk

28/12-2010 af Opskrifter.dk

Bageform

Spørgsmål:

Hej. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave denne dessert til nytår. Vi skal være omkring 10 personer, så jeg vil gerne vide hvor stor formen skal være. JEg er lidt i tvivl om jeg kan lave dem i sådan nogle muffins forme? Kan jeg evt. lave kagen i en stor kageform? Skal Brombær kompotten være kold eller ? MEd venlig Hilsen Christina :)



Svar:
Hej Former er ca:8x8 cm i diameter, du kan ikke lave den i en muffin form for det kræver faste former/kanter
Kompotten kan være både kold og lun, det er lidt et tempraments spørgsmål
Mvh Tomas
opskrifter.dk

28/12-2010 af Opskrifter.dk

Bagetid

Spørgsmål:

Kan den laves i små forme? og er bagetiden så den samme? Når kagen bages i 8-10 min´frossen, når den at blive varm inden i? og hvordan/hvor længe ville man kunne bage den for den den ikke er helt flydende, men "halvt" flydende?? Mvh Malene 3



Svar:
Hej Malene, den er ikke god at bage i mindre forme, størrelsen i denne opskrift er vigtig.Den når at blive varm inden i, og den kan ikke bages mere fast.
Mvh Tomas
opskrifter.dk

31/08-2010 af Opskrifter.dk

Tid i fryseren

Spørgsmål:

Hej Hvor længe kan disse holde sig i fryseren? Mv Helle



Svar:
Hej Helle, 1-2 uger er helt ok
Mvh Tomas
opskrifter.dk

17/05-2010 af Opskrifter.dk

björnbär

Spørgsmål:

Jag har gättemycket vilda björnbär på tomten. Kan jag byta ut dem mot hallon i recepten för hallon



Svar:
Hej , det är bara att köra , det går bra

Mvh Tomas
recept.se

05/08-2008 af Opskrifter.dk

æg?

Spørgsmål:

de æg, der skal bruges til kagen skal det været pasteuriseret helæg eller kan man bruge almindelig æg?



Svar:
Jeg er ikke sikker på at kagen bliver gennembagt når den er frossen, og kun bliver bagt 8-10 min. Så for en sikkerheds skyld vil jeg foretrække pasteuriseret æg - især lige for tiden, hvor rigtig mange danske er blevet syge af salmonella.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

03/07-2008 af Opskrifter.dk

Kan den laves dagen før?

Spørgsmål:

Kan man lave dejen og frysen den ned dagen før og så bage den lige inden servering?



Svar:
Hej , ja det kan du godt også flere dage i forvejen, det gør det nemt at lave til en dessert
Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/12-2007 af Opskrifter.dk

Form

Spørgsmål:

Hvilke slags form er mest ideel? kan der bruges de alm sølv engangsforme?



Svar:
Du kan godt bruge engangsforme , men de skal smøres MEGET grundigt , så det ikke hænger fast.

mvh
Tomas
opskrifter.kd

08/12-2006 af Opskrifter.dk

Brombær

Spørgsmål:

Må brombærene gerne være frosne?



Svar:
Ja - du kan sagtens bruge frosne bær, de skal selvfølgelig koge lidt længere, hvis de ikke er helt optøet.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

29/09-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Risotto Milanese

Vegetar

Sådan laver du risotto milanese Her får du opskriften på en nem og velsmagende risotto de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Laila special banankage

Vegetar
Fedtfattig mad

Pisk æg og sukker godt. Mos bananer med gaffel og kom i en lille bowle. Rør de tørre ing...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Oksekød i grøn karry

Stærk mad
Kødretter
Fiskeretter

Snit peberfrugten i strimler. Del broccolien i mindre buketter. Skyl spinaten og slyng d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag