Video: Stegt makrel med kokosmælk
Stegt makrel med kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Makrel
-
2 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Sambal Oelek
-
2 spsk Voksbønner på dåse
-
1 tsk Sukker
-
2.5 deciliter Kokosmælk
-
1.5 tsk Ingefær
-
2 tsk Olie
-
1 stk Frisk chili
Bed fiskehandleren om at rense fiskene og fjerne hovedet.
Hvis han ikke har for travlt, kan det være han vil åbne fiskene langs rygraden og fjerne selve rygraden.
Ellers må du gøre det selv.
Fiskene skal være helt åbnet på langs uden at være skåret i to stykker.
Fjern desuden finner og de lange ben, der udgør fiskens ribben.
Vask til sidst fisken og tør den med køkkenrulle.
Varm olie i en lille gryde og svits finthakkede løg, ingefær og hvidløg samt sambal oelek.
Når løgene bliver brune tilsættes de gule bønner (rensede og mast med en gaffel).
Lad det stege i et par min.
Tilsæt sukker og kokosmælk og rør af og til, mens saucen simrer.
Den skal blive tyk.
Herefter holdes den varm mens fiskene steges.
Tag en stor stegepande og hæld olie i, så bunden er dækket i et 1 cm dybt lag.
Steg fiskene med skindsiden nedad først.
De skal være brune før de vendes.
Når begge sider på begge fisk er stegt, lægges fiskene på et fad, og saucen hældes over.
De kan pyntes med fintskåren chili og Legro® basilikum.
Serveres med ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble "pizza"
Æble "pizza"Forvarm ovnen til 200°C. Rul tærtebunden ud på en melbestrøet overflade. Overf...
Citrontærte
Sådan laver du citrontærteDej: Blødgør smørret, bland det med mel til det har en smuldred...
Hummersuppe
HummersuppePil kødet fra skallerne, og fjern tarmstrengen. Læg kødet i en skål, dæk d...