Video: Tarteletter med porre, parmaskinke og gedeost
Tarteletter med porre, parmaskinke og gedeostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
0.5 tsk Bordsalt
-
100 gram Smør
-
100 gram Flødeost 60+
-
2 spsk Smør
-
3 stk Porre
-
1 spsk Olie
-
120 gram Parmaskinke
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Æggeblomme
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
75 gram Blød gedeost
-
3 deciliter Frisk persille
Dej:
Blend mel og saltet i en foodprocessor i 5 sekunder.
Tilsæt smør og flødeost og blend i små serier indtil dejen danner små, fugtige klumper.
Saml dejen til én klump og form den til en pølse.
Pak den ind og stil den koldt i mindst 1 time.
Skær pølsen i stykker på ½ cm tykkelse.
Pres hvert stykke ned i en muffin-form.
Frys formene med indhold i 30 min.
Forvarm ovnen til 175°C.
Fyld:
Smelt smørret i en gryde ved medium varme.
Tilsæt skiveskårne porrer og svits dem i 10 min.
Køl dem af.
Opvarm olien i en lille gryde over middelhøj varme.
Tilsæt finthakket parmaskinke og svits det til det er sprødt, ca. 6 min.
Overfør det sprøde parmaskinke til køkkenrulle med en hulske.
Pisk fløde, skinke og de 3 næste ingredienser sammen i en skål.
Rør gedeost og stegte porrer i.
Fordel fyldet i dejformene (stadig i muffin-formene).
Bag dem i ca. 30 min.
Skær tarteletterne ud af formene med en lille kniv.
Arrangér tarteletterne med lidt persilepynt på tallerkener.
Spørgsmål:
Hej, Jeg havde tænkt mig at lave forskellige slags fyld til tarteletter og denne lyder spændende. Kan man evt. bruge købte tarteletter og så lave fyldet evt. i en gryde? Eller har du en god opskrift med nogenlunde de samme ingredienser som kan bruges som fyld. PÅ forhånd tak for hjælpen. Anne-Lise
Svar:
Hej , du kan sagens købe tarteletter , og så bare fylde tarteletter fra gryden
Mvh Tomas
opskrifter.dk
22/04-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks med spinat og kartofler i fad
Ovnbagt Laks med spinat og kartofler Start med at koge kartofler og når de er kølet ned sk...
Bagte dessertgræskar
Bagte dessertgræskarSkær græskarkødet i skiver på 1-2 cm's tykkelse. Stød kardemommefrøene...
Marengs reder
Pisk æggehvider med halvdelen af sukkeret. Når blandingen er stivnet, tilsættes resten af...