Fasan med bacon - citronskal - rosmarin

Fasan med bacon - citronskal - rosmarin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Viña Pedrosa El Pedrosal - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Bodegas Hnos. Perez Pascuas, Ribera del Duero, Spanien, Type: RødvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 136,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Viña Pedrosa El Pedrosal'El Pedrosal' 2015 på 100% Tinta del País (Tempranillo) er essensen af Ribera del Duero, hvor man til fornuftige penge får vine, der på én gang udviser stor k... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kartofler og dampet kål

Kokkens svar
Nytårs delux middag

Spørgsmål:

kan du ikke anbefale en god ret til nytårs aften. Det må gerne være struds, eller vildsvin eller andet "anderledes" kød????? Og så en god trøffel sauce



Svar:
Vi har disse opskrifter, du kan lade dig inspirere af...


Mht. sauce bruger du en vildtfond, reducerer den, og til sidst tilsætter du trøffel i de mængder du har råd til:

http://opskrifter.dk/163.0.html

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

15/10-2007 af Opskrifter.dk

Vildt

Spørgsmål:

Hej hej... Nu er jeg jo ikke den helt store kok, hvilket vil sige sig, at det eneste jeg egner mig til er at bage boller. Men er til gengæld en ivrig jæger når sæsonen er til det. da det hovedsageligt er ænder, fasaner og harer jeg skyder kunne jeg godt tænke mig lidt tips og råd til tilberedning. Evt opskrifter også. Mvh Mikkel.



Svar:
Hej Mikkel

Her er et par opskrifter på and og fasan, som er på opskrifter.dk - de er nemme at gå til i starten, så kan du senere prøve andre ved at skrive fasan eller and i søgefuntionen.
Hare har vi ikke opskrifter på endnu, men jeg har fundet en godt "grundopskrift", som du måske kan bruge:

Gammeldags haresteg

1 hare
6-8 tynde skiver letrøget spæk
50 g smør
1/4 liter kogende bouillon


til sovsen:
75 g smør
75 g mel
Ca. ½ liter mælk
salt og peber
ribsgelé
evt.enebær

Den omhyggeligt istandgjorte hare ombindes med spækskiverne. Lægges i en smurt bradepande og dækkes med små smørklumper. Brunes ved god varme (225 grader). Når haren er fint brun, hældes den kogende bouillon ved, blusset dæmpes, og dyret steger Ca. ½ time, hvor det af og til dryppes.
Imens tilberedes en tyk jævning. Smørret smeltes, afbages med melet og spædes med mælken, der skal være kogende. Småkoger 8-10 minutter, krydres med salt samt et let drys hvid peber og tilsættes ca. 2 spsk. ribsgelé og evt.lidt knuste enebær.
Haren tages ud af ovnen, jævningen hældes over, hvorefter den steger videre i endnu ½ times tid.
Nu skal skyen sies fra, direkte i saucegryden. Fortyndes eventuelt med mere bouillon, mens der røres livligt i gryden. Til sidst skal den lige smages til med evt.lidt mere salt,peber eller gele.

God fornøjelse !

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

05/06-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Vegetar fajitas

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Skær squashene og peberfrugterne i h...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vandbakkelser

Vegetar

Dej: Kog vand og smør op i en gryde og tilsæt melet under kraftig omrøring til dejen samle...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Varm auberginesalat

Vegetar
Vegansk Mad

Varm olien i panden. Tilsæt auberginer og lad det koge i 10 minutter indtil de er gyldne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag