Video: Hjemmelavet chilisauce
Hjemmelavet chilisauceKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
250 gram Frisk chili
-
750 ml Eddike
-
375 gram Rosiner
-
8 stk Hvidløg
-
3 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Ingefær
Hjemmelavet chilisauce
Brug gummihandsker når chilierne håndteres.
Fjern stilkene fra chilierne.
Hvis en lidt mindre stærk version af saucen ønskes, kan man fjerne frøene ved at flække chilierne på langs og skrabe dem ud.
Hak chilierne groft og put dem i en blender sammen med tilstrækkelig eddike til at gøre blendingen lettere.
Put alle ingredienserne i en stor gryde og opvarm til kogepunktet.
Lad det simre indtil chilierne og rosinerne er meget bløde.
Køl saucen ned og blend den til puré.
Hæld den i skoldede flasker og put låg på.
Så er din hjemmelavede chilisauce klar - velbekomme.
Retter du kan spise hjemmelavet chilisauce til
Egentlig bestemmer du helt selv, hvad du gerne vil spise din chilisauce til - men derfor har vi alligevel et par forslag. Hvad siger du eksempelvis til sprøde forårsruller? Her vil din sauce nemlig passe rigtig godt til.
Derudover kan vi også anbefale, at du prøver saucen til disse mini-tortillas og til cubanske ris med bønner - mums.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nasi goreng
Nasi gorengSkyl risene i flere hold vand og bring dem langsomt i kog i vand tilsat salt. L...
Langtidsstegt and med svesker
Sådan laver du langtidsstegt and Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. F...
Amagerkoteletter
Krydr koteletterne med salt og brun dem hurtigt på en varm pande. Pil løgene, skær dem i t...