Video: Minitortillas med skinke og frisk basilikum
Minitortillas med skinke og frisk basilikumKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
6
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Tortilla
-
250 gram Flødeost 60+
-
12 skive Kogt røget skinke
-
120 gram Frisk basilikum
-
2.5 deciliter Soltørret tomat
-
12 stk Radicchiosalat
Minitortillas
Smør hver tortilla med flødeost.
Arranger to skiver skinke på midten af hver tortilla. Tilæt et lag basilikum og dernæst et lag soltørrede tomater. Læg ikke fyldet for tæt på kanten af tortillaen. Tilsæt salat. Rul tortillaerne stramt sammen om fyldet. Sæt 4 tandstikkerefordelt jævnt i hver tortilla, og læg dem i et fad. Dæk dem til og stil dem i køleskab i 2 timer. Skær hver tortilla i 4 lige store stykker, og servér straks.
Nem mad
Tortillas er perfekte som nem fingermad. Supplér evt. med pølsehorn eller minipizzaer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med grillede tigerrejer, chili og citrongræs
Salat med grillede tigerrejer, chili og citrongræsKlargør grillen til rejerne. Lav en salt...
Banan vafler med havregryn
Banan vafler med havregrynHavregrynene udblødes i mælken i 10 minutter. Tilsæt vaniljepulv...
Indisk rejecurry
Pil rejerne. Put kokosmelet på en tør pande og rist det ved medium varme, mens du rører i...