Video: Minitortillas med skinke og frisk basilikum
Minitortillas med skinke og frisk basilikumKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Forret
6
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Tortilla
-
250 gram Flødeost 60+
-
12 skive Kogt røget skinke
-
120 gram Frisk basilikum
-
2.5 deciliter Soltørret tomat
-
12 stk Radicchiosalat
Minitortillas
Smør hver tortilla med flødeost.
Arranger to skiver skinke på midten af hver tortilla. Tilæt et lag basilikum og dernæst et lag soltørrede tomater. Læg ikke fyldet for tæt på kanten af tortillaen. Tilsæt salat. Rul tortillaerne stramt sammen om fyldet. Sæt 4 tandstikkerefordelt jævnt i hver tortilla, og læg dem i et fad. Dæk dem til og stil dem i køleskab i 2 timer. Skær hver tortilla i 4 lige store stykker, og servér straks.
Nem mad
Tortillas er perfekte som nem fingermad. Supplér evt. med pølsehorn eller minipizzaer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødkålssalat m. æbler og valnødder
RødkålssalatPil det yderste af rødkålen af, for at undgå de tørreste blade, og snit resten...
Bagte pærer med cognac
Opvarm ovnen til 230°C. Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kern...
Pizza Margarita
Bland håndvarmt vand, gær og olivenolie sammen. Tilføj mel og salt, ælt dejen sammen o...