Video: Sprøde forårsruller
Sprøde forårsrullerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Forårsløg
-
3 spsk Ingefær
-
3 spsk
-
2 kvist Citrongræs
-
8 stk
-
3 stk Gulerod
-
16 stk Tigerreje
-
1 stk Æg
-
0 Forårsrulledej
-
0 Jordnøddeolie
Finthakket forårsløg, friskrevet ingefær, finthakket galangarod, finthakket chili, finthakket citrongræs og finthakkede limeblade steges godt igennem i lidt olie på en stor pande. Derefter tilsættes fintrevet gulerod og rejerne, og steger med et minuts tid. Smag fyldet til.
Pisk ægget sammen i en skål.
Læg forårsrulledejen et lag ad gangen på et bræt, med et hjørne pegende ned mod dig selv. Læg ca. 2 spsk. fyld i en lille pølse 2-3 cm fra hjørnet, og rul til fyldet er dækket af dej hele vejen rundt. Pensl snipperne i siderne med æg, samt hjørnet der peger modsat dig selv. Fold snipperne ind over fyldet og rul forårsrullen færdig. Sørg for at det dej, der ligger og venter på at blive brugt, er tildækket så det ikke tørrer ud. Forårsrullerne frituresteges i varm jordnøddeolie, til de er knasende gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af et minuts tid på fedtsugende papir inden serveringen. Hvis du friterer for mange ruller ad gangen kan olien blive for afkølet, og så bliver rullerne ikke optimalt sprøde, så vær opmærksom på at olien er godt varm hele tiden.
Kan du ikke finde forårsrulledejen i dit lokale supermarked, så kan du få frossen forårsrulledej i de fleste asiatiske butikker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbær marineret i balsamico og mynte
Marineret Jordbær Skær jordbær i skiver og hak mynte fint. Vend jordbær sammen med...
Kaningryde
De finthakkede løg og hvidløg svitses i rigelig olie, til løgene er let gyldne. Kødet brun...
Paella - krydret
Smelt smørret i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og ch...