Video: Sprøde forårsruller
Sprøde forårsrullerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Forårsløg
-
3 spsk Ingefær
-
3 spsk
-
2 kvist Citrongræs
-
8 stk
-
3 stk Gulerod
-
16 stk Tigerreje
-
1 stk Æg
-
0 Forårsrulledej
-
0 Jordnøddeolie
Finthakket forårsløg, friskrevet ingefær, finthakket galangarod, finthakket chili, finthakket citrongræs og finthakkede limeblade steges godt igennem i lidt olie på en stor pande.
Derefter tilsættes fintrevet gulerod og rejerne, og steger med et minuts tid.
Smag fyldet til.
Pisk ægget sammen i en skål.
Læg forårsrulledejen et lag ad gangen på et bræt, med et hjørne pegende ned mod dig selv.
Læg ca. 2 spsk. fyld i en lille pølse 2-3 cm fra hjørnet, og rul til fyldet er dækket af dej hele vejen rundt.
Pensl snipperne i siderne med æg, samt hjørnet der peger modsat dig selv.
Fold snipperne ind over fyldet og rul forårsrullen færdig.
Sørg for at det dej, der ligger og venter på at blive brugt, er tildækket så det ikke tørrer ud.
Forårsrullerne frituresteges i varm jordnøddeolie, til de er knasende gyldne og sprøde.
Lad dem dryppe af et minuts tid på fedtsugende papir inden serveringen.
Hvis du friterer for mange ruller ad gangen kan olien blive for afkølet, og så bliver rullerne ikke optimalt sprøde, så vær opmærksom på at olien er godt varm hele tiden
Kan du ikke finde forårsrulledejen i dit lokale supermarked, så kan du få frossen forårsrulledej i de fleste asiatiske butikker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med kylling og artiskok
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme. Skær kyllingekødet i strimler.Svits kyl...
Bønnesalat med cherrytomater og urtedressing
Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 3 min. eller til de er møre. Afkøl dem under koldt van...
Sandkage med citronmelisse
Tænd for ovnen på 170°C.Smøren blødgøres og røres let og luftigt med sukker. Æggene røres...