Video: Kanelsnegle uden gær
Kanelsnegle uden gærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 deciliter Sukker
-
125 gram Smør
-
2 deciliter Mælk
-
3 spsk Smeltet smør
-
1 deciliter Brun farin
-
3 tsk Kanel
-
1 deciliter Flormelis
Kanelsnegle uden gær
Start med at blande mel, bagepulver, salt og sukker sammen i en skål.
Tilsæt smør og bland med en gaffel til du har en grynet masse.
Tilsæt nu mælk og ælt dejen til den er fin og glat.
Hel mel ud på dit bord og rul dejen ud så det danner en tynd rektangel og smør den med smeltet smør.
Rør sukker, brun farin og kanel sammen fordel det ud på dejen.
Rul så dej med fyld til en lang roulade.
Rul fra den lange side og rul den stramt.
Skær den i 15 stykker og lig disse snegle på en bageplade dækket med bagepapir og bag dem i ca. 10 minutter ved 200 grader eller indtil de har en gylden farve. Placer sneglene tæt op ad hinanden.
Du kan her også bruge et ovnfast fad eller bradepande.
Lav til sidst din glasur ved at blande flormelis med lidt vand og smør den på de lune snegle, når de tages ud af ovnen. Velbekomme.
For variation, prøv vores lækre hjemmelavede chokoladeglasur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spaghetti squash
Spaghetti squashForvarm ovnen til 200 graderSkær spaghetti squashen over på den lange side...
Baconbagt laks og tomatsalat med salattern
Tilberedning:Skær laksen i stykker på ca. 3.4 cm og fjern evt. ben. Læg 5 skiver bacon let...
Fiskesuppe
FiskesuppeFørst snittes grøntsagerne i meget fine stave og fisken skæres i mundrette stykk...