Video: Pizza med svampe og bacon
Pizza med svampe og baconKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
15 gram Gær
-
1.1 deciliter Vand
-
250 gram Hvedemel
-
1 spsk Olivenolie
-
2 stk Løg
-
1 spsk Olivenolie
-
250 gram Champignon
-
100 gram Bacon
-
2 stk Tomat
-
2 spsk Frisk oregano
-
100 gram Revet ost
-
1.2 bdt Frisk basilikum
-
1 tsk Salt
Pizza med svampe og bacon
Gæren udrøres i vandet. Salt, 1 spsk. olie og alt melet tilsættes - ælt dejen godt igennem.
Brug evt. lidt mere mel, hvis dejen klistrer.
Stilles dejen til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og rulles i en stor cirkel, som lægges på bagepapir på en bageplade.
Kanterne foldes ind hele vejen rundt.
Pizzafyldet
Pil og hak løget fint.
Vask champignonerne og skær dem i skiver.
Svits begge ingredienser i 1 spsk. olie på en pande.
Fordel løg og champignoner på den udrullede pizzadej.
Put baconskiver over.
Vask tomater og skær dem i tynde skiver.
Fordel dem på pizzaen ved siden af eller over baconskiverne.
Drys med revet ost og oregano.
Stil pizzaen i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader.
Nu er din hjemmelavede pizza med svampe og bacon færdig - husk at servere den med friske basilikumblade.
Tilbehør til din pizza
Du kan sagtens nyde din hjemmelavede pizza, som den er, men den smager faktisk også rigtig godt sammen med en grøn salat til.
Andre skønne retter fra Italien
Hvis du også elsker al mad fra Italien, så bør du prøve at lave dine egne bruchetta eller denne lækre grønne pesto, der er helt fantastisk som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Alabama White Barbecue
Alabama White BarbecueBland alle ingredienserne sammen i en skål på nær whiskyen.Smag sauc...
Middelhavssild med soltørrede tomater
Skær sildefileterne i 3 cm stykker og anret dem på et fad. Lav en tomatsalsa ved at hakke...
Aubergine tzatziki med oliven
Del auberginer på langs, prik kødsiden med gaffel og pensl med olie. Læg på bagepapir og b...