Video: Andebryst med fersken og kartofler
Andebryst med fersken og kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Andebryst
-
500 gram Kartofler
-
4 spsk Olie
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Peber
-
8 stk Fersken
-
1 stk Citron
-
50 gram Sukker
-
1 deciliter Eddike
Andebryst med fersken og kartofler
Rids i fedtet på andebrystet og steg det på en tør pande.
Fedtsiden steges først.
Vask kartoflerne og skær dem i både.
Bådene placeres i et ovnfast fad.
Der tilsættes nu olie, salt og peber.
Kartoflerne sættes i en forvarmet ovn på 200°C i 25 min.
Andebrysterne steges i ovn i 10 min. på 180°C.
Halvér fersknerne og fjern stenene.
Brun dem i den samme pande som andebrysterne.
Pres citron på fersknerne sammen med sukker og eddike.
Skær andekødet ud og anret på ferskner og kartofler.
Pynt med basilikum.
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fyldt svinemørbrad
Fyldt svinemørbradRens mørbraden og skær den op på midten, så der er plads til fyldet. H...
Aristokrater m. citronskal
AristokraterDet bløde smør røres med sukker og det sammenpiskede æg.De øvrige ingredienser...
Vegetar tærte
Vegetar tærteTærtedejKom mel, salt og smør i en skål og bland det godt sammen. Saml ingred...