Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkål

Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkål
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Halve æbler

Du koger en sukkerlage med ca.1 l.vand og 5 dl.sukker.

Så skræller du de æbler du skal bruge, skærer dem halvt over og fjerner kernehuset - men lad dem ikke ligge for længe, så bliver de brune.

Så lægger du æblerne ned i den kogende sukkerlage med en hulske, og holder øje med dem mens de koger, de skal have ca.10 min. - det afhænger af hvilke æbler du bruger.Hvis de koger for længe bliver det til mos. Du skal kun koge et lag ad gangen, og du kan sagtens koge æblerne i god tid før middagen, og så opbevare dem i lagen i køleskabet.

mvh
Dorthe
Opskrifter.dk

23/12-2006 af Opskrifter.dk

And med æble og svesker

Brug madæbler ( syrlige)
Brug stegethermometer til 70 grader. det giver det bedste resultat.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

23/11-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

T-bone steak med tilbehør

Vegetar
Kødretter

Giv fedtkanten nogle små snit. Lad smørret gyldne i panden og steg kødet i ca. 3 min. på h...

  1
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
Opskrift

Revelsben

Stærk mad
Kødretter

Kom revelsben og vand i en gryde og bring det i kog. Skum suppen. Tilsæt de øvrige ingredi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Panna cotta

Proteinrig mad

Hæld mælk og fløde i en gryde og rør sukker i. Flæk vanillestængerne på langs, skrab van...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag