Jul Hovedretter
Nutrition facts: 114 calories 87.89775 carb 31.17 fat 12.43225 fiber 18.87025 protein 16.437575 fat 54.1825 sugar

Video: Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkål

Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkål

Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkål

Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkål
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger


Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere


Se mere
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips

En god flæskesteg vil også passe rigtig godt til denne ret som erstatning for anden.


Andre opskrifter

Har man ikke en hel and, så kan et stegt andebryst også være rigtig lækkert at nyde sin rødkål og sveskesauce til.

Kokkens svar
Halve æbler

Spørgsmål:

Jeg har som barn fået halve æbler med ribsgele i. Som jeg ser det er æblerne måske kogt i en sukkerlage. Kan du hjælpe mig med en opskrift på det. På forhånd tak. Lone



Svar:
Du koger en sukkerlage med ca.1 l.vand og 5 dl.sukker.

Så skræller du de æbler du skal bruge, skærer dem halvt over og fjerner kernehuset - men lad dem ikke ligge for længe, så bliver de brune.

Så lægger du æblerne ned i den kogende sukkerlage med en hulske, og holder øje med dem mens de koger, de skal have ca.10 min. - det afhænger af hvilke æbler du bruger.Hvis de koger for længe bliver det til mos. Du skal kun koge et lag ad gangen, og du kan sagtens koge æblerne i god tid før middagen, og så opbevare dem i lagen i køleskabet.

mvh
Dorthe
Opskrifter.dk

23/12-2006 af Opskrifter.dk

And med æble og svesker

Spørgsmål:

Skal æble være sødt eller syrt? Hvis anden er 3 kg hvor, lang tid skal den så være i ovnen?



Svar:
Brug madæbler ( syrlige)
Brug stegethermometer til 70 grader. det giver det bedste resultat.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

23/11-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Japansk fiske- og grøntsagssuppe

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter
Fjerkræ

Skær fiskefileterne i stykker på 2.5 cm. Skær med en skarp kniv hummerhalen i skiver. Kog...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1794
Opskrift

Vinterlam

Stærk mad
Kødretter

Varm smørret eller margarinen op i en gryde, og vend kødet heri. Drys melet over, og svits...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1966
Opskrift

Farsbrød

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter
Fjerkræ

Rør farsen af hakket kalv og flæsk sammen med, æg, havregryn, salt og peber.Rør den godt s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2570

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag