Sommer Forretter Efterår Forår Suppe
Nutrition facts: 49 calories 27.173333333333 carb 27.0135 fat 9.4666666666667 fiber 15.850833333333 protein 17.37845 fat 3.2766666666667 sugar

Video: Cremet svampesuppe

Cremet svampesuppe

Cremet svampesuppe

Cremet svampesuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Suppe er en vidunderlig måde at bruge gode råvarer på. Samtidig er det en let måde at tilberede et godt måltid til enhver anledning; til hverdag og fest. Her på siden finder du over 200 forskellige suppeopskrifter.


Vi kan bl.a. anbefale vores pekingsuppe, som nyder stor popularitet blandt vores brugere.


Hvis du gerne vil have brød til din suppe, så kan vi anbefale dette ciabatta, der smager himmelsk. Ellers smager et klassisk flûte også godt til!

Kokkens svar
Forberedelse

Spørgsmål:

Vi skal ha suppen til natmad nytåsaften, men jeg vil gerne ha den klar så lang tid i forvejen som muligt. Det virker ikke umiddelbart som en suppe, jeg kan lave i dag og fryse? venligst Christina



Svar:
Hej Christina, det kan du sagens fryse, bare vent med kørvel til sidste øjeblik på dagen
Mvh Tomas
opskrifter.dk

29/12-2010 af Opskrifter.dk

krämig svampsoppa.

Spørgsmål:

hej! kan jag göra soppan dagen före?



Svar:
Hej , inget problem , vänta med Körvel till dagen du serverar soppan
Mvh Tomas

09/12-2010 af Opskrifter.dk

Svampesuppe

Spørgsmål:

Hej kan man bruge champignon istedet for?? Hilsen Jesper



Svar:
Hej Jesper ,
intet problem i det.
Du kan også bruge det der hedder markchampignon , de smager af lidt mere

Mvh Tomas
opskrifter.dk

05/03-2009 af Opskrifter.dk

hvidvin

Spørgsmål:

kan man godt lave denne suppe uden alkohol så den stadigvæk smager godt



Svar:
Det kan du sagtens undvære, men alkohollen vil nå at fordampe inden suppen serveres.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/09-2008 af Opskrifter.dk

Byte ?

Spørgsmål:

kan man ha trattkantareller och champijoner istället



Svar:
Hej , det er helt ok , och kanske lite bättre med mera smak ?
Mvh Tomas
recept.se

30/12-2007 af Opskrifter.dk

Ræddiker

Spørgsmål:

Hej Har du en spændende forret til Nytår? Vi skal have Hamburgryg til hovedret, har du et forslag? Desuden vil jeg gerne vide hvad for eksempel man kan bruge Ræddike til? På forhånd Tak. Mvh. Pia



Svar:
Jeg har vedhæftet nogle opskrifter, som I kan bruge til jeres nytårsmenu...

Ræddiker kan I bruge i følgende opskrift med sild - Flødesild:

Marinerede sildefileter
1 rødløg
1 løg
2 ræddiker
2 syrlige æbler
2 dl piskefløde
Kapers
Dild

Hæld marinaden fra silden, og skær dem i stykker og læg dem i en skål.
Hakkede løg, æblestykker og de revne ræddiker blandes i den piskede fløde og hældes over.
Pynt med kapers og dild.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

16/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pandekager med spinat og skinke

Proteinrig mad
Kødretter

Skyl spinaten godt og damp den under låg i 5 minutter. Vrid vandet ud og hak spinaten. Bla...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4228
Opskrift

Boller i karry

Kødretter

Boller i karryStart med at bringe 1 liter vand i kog i en gryde. Tilsæt 2 tsk salt. Form f...

  4
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
views : 3577
Opskrift

Tomat- og nuddelsuppe

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Hak og svits løget. Tilsæt oksekødet, og svits det til det er brunet. Tilsæt salt og peber...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2141

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag