Video: Cremet svampesuppe
Cremet svampesuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Skalotteløg
-
400 gram Østershat
-
1 spsk Hvedemel
-
1 liter Hønsebouillon
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1.2 tsk Revet muskatnød
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
20 gram Smør
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
1 bdt Frisk kørvel
Cremet svampesuppe
Halver skalotteløgene og skær dem i tynde skiver, hvorefter de koges klare i smeltet smør.
Kom østershattene ned til løgene og sauter dem i 3 minutter under omrøring.
Drys hvedemel ved svampene og lad det stege godt igennem.
Hæld lidt efter lidt bouillonen på svampene under omrøring.
Suppen skal røres helt glat inden næste portion bouillon hældes på.
Kom vinen i og riv lidt muskatnød i suppen.
Smag til med salt og peber.
Lad svampesuppen simre i 15 minutter og rund herefter af med piskefløden
Lad den koge uden låg indtil den har den rette cremede konsistens.
Vend til sidst halvdelen af den hakkede kørvel i og drys resten over lige før serveringen.
Nu er din cremede svampesuppe klar til servering - velbekomme!
Suppe er en vidunderlig måde at bruge gode råvarer på. Samtidig er det en let måde at tilberede et godt måltid til enhver anledning; til hverdag og fest. Her på siden finder du over 200 forskellige suppeopskrifter.
Vi kan bl.a. anbefale vores pekingsuppe, som nyder stor popularitet blandt vores brugere.
Hvis du gerne vil have brød til din suppe, så kan vi anbefale dette ciabatta, der smager himmelsk. Ellers smager et klassisk flûte også godt til!
Spørgsmål:
Vi skal ha suppen til natmad nytåsaften, men jeg vil gerne ha den klar så lang tid i forvejen som muligt. Det virker ikke umiddelbart som en suppe, jeg kan lave i dag og fryse? venligst Christina
Svar:
Hej Christina, det kan du sagens fryse, bare vent med kørvel til sidste øjeblik på dagen
Mvh Tomas
opskrifter.dk
29/12-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hej! kan jag göra soppan dagen före?
Svar:
Hej , inget problem , vänta med Körvel till dagen du serverar soppan
Mvh Tomas
09/12-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej kan man bruge champignon istedet for?? Hilsen Jesper
Svar:
Hej Jesper ,
intet problem i det.
Du kan også bruge det der hedder markchampignon , de smager af lidt mere
Mvh Tomas
opskrifter.dk
05/03-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
kan man godt lave denne suppe uden alkohol så den stadigvæk smager godt
Svar:
Det kan du sagtens undvære, men alkohollen vil nå at fordampe inden suppen serveres.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
28/09-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
kan man ha trattkantareller och champijoner istället
Svar:
Hej , det er helt ok , och kanske lite bättre med mera smak ?
Mvh Tomas
recept.se
30/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Har du en spændende forret til Nytår? Vi skal have Hamburgryg til hovedret, har du et forslag? Desuden vil jeg gerne vide hvad for eksempel man kan bruge Ræddike til? På forhånd Tak. Mvh. Pia
Svar:
Jeg har vedhæftet nogle opskrifter, som I kan bruge til jeres nytårsmenu...
Ræddiker kan I bruge i følgende opskrift med sild - Flødesild:
Marinerede sildefileter
1 rødløg
1 løg
2 ræddiker
2 syrlige æbler
2 dl piskefløde
Kapers
Dild
Hæld marinaden fra silden, og skær dem i stykker og læg dem i en skål.
Hakkede løg, æblestykker og de revne ræddiker blandes i den piskede fløde og hældes over.
Pynt med kapers og dild.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
16/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager med spinat og skinke
Skyl spinaten godt og damp den under låg i 5 minutter. Vrid vandet ud og hak spinaten. Bla...
Boller i karry
Boller i karryStart med at bringe 1 liter vand i kog i en gryde. Tilsæt 2 tsk salt. Form f...
Tomat- og nuddelsuppe
Hak og svits løget. Tilsæt oksekødet, og svits det til det er brunet. Tilsæt salt og peber...