Video: Ciabattabrød
CiabattabrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
0
Tilberedningstid
48 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Dag 1, surdej: Rør gæren ud i vandet og bland melet i. Dæk skålen til og lad den stå fremme ved stuetemperatur i ca. 1 døgn. Dag 2, rør gæren ud i vandet, Kom det i skålen med surdej tilsæt olie, salt og mel ( kom melet i lidt af gangen ) Ælt dejen kraftigt igennem - helst i en køkkenmaskine i ca. 6 minutter eller 10 minutter i hånden. Dejen skal være ganske løs. Kom dejen ud på et meldrysset bord. Del den i 2 og flad ud med hænderne til 2 aflange brød på ca. 10 x 40 cm. Lad disse brød hæve overdækket ca. 1 time. Del hvert brød i 8 stykker (hver del er ca. 8 cm bred). Læg de 8 hævede brød på en plade med bagepapir. Drys med lidt mel over brødene og lad dem hæve i yderligere ca. 1 time med et viskestykke over. Bag brødene midt i ovnen - til brødene har fået farve og føles lette. Lad brødene køle af på en rist. Tip: Tilsæt evt. 1 dl (ca. 70 g) grofthakkede oliven eller marinerede soltørrede tomater, inden brødene bages.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt jordskoksuppe med stegt jomfruhummer og smørristede hasselnødder
Pil jomfruhummerne og sæt dem derefter på køl. Del jordskokkerne i 2 portioner. Bag de...
Varm tranebær cider
I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i ski...
Italienske boller
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt, sukker, olie samt de to slags mel. Rør dejen godt samm...