Video: Peking-suppe
Peking-suppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
12
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Svinemørbrad
-
200 gram Bambusskud på dåse
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
8 stk Shiitake svamp
-
4 spsk Tør vermouth
-
3 spsk Citronsaft
-
2 spsk Sojasauce
-
50 gram Frisk chili
-
2 spsk Olie
-
1.5 deciliter Hønsebouillon
-
20 gram Nudler
-
200 gram Forårsløg
Vask svampene og læg dem i blød i vand i 15 min. Tag dem op, tør dem og skær dem i strimler. Svinekødet og bambusskuddene skæres også i strimler. Forårsløg hakkes fint. Pisk ægget i en skål. I en anden skål blandes vermouth, citronsaft, soja og hakket chili. Varm olie i en gryde over stærk varme. Steg svinekødsstrimlerne 1 minut, tilsæt svampene og rør rundt. Efter et minut hældes bouillonen og vermouthblandingen ned i gryden. Lad suppen koge 10 minutter, inden bambusskuddene og nudlerne kommes i. Lad retten varme igennem et par minutter, pas på ikke at udkoge ingredienserne. Hæld det piskede æg i den kogende suppe og rør rundt. Drys med hakket forårsløg og servér dampende varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ostesandwich
Smør først alle rugbrødsskiverne med smør. Vend halvdelen af skiverne og smør dem med chil...
Langtidsstegt flæskesteg
Sådan laver du langtidsstegt flæskesteg Sørg for at sværen er ridset hele vejen igennem og...
Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verte
Sæt bønnerne i blød natten over og kog dem i nyt vand med laurbærblade og salt i ca. 1 tim...