Video: Pekingsuppe
PekingsuppeKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
14
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Svinemørbrad
-
200 gram Bambusskud på dåse
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
8 stk Shiitake svamp
-
4 spsk Tør vermouth
-
3 spsk Citronsaft
-
2 spsk Sojasauce
-
1 stk Frisk chili
-
2 spsk Olie
-
7.5 deciliter Hønsebouillon
-
20 gram Nudler
-
2 stk Forårsløg
-
50 gram Porre
-
1 stk Gulerod
Pekingsuppe
Vask svampene og læg dem i blød i vand i 15 min.
Tag dem op, tør dem og skær dem i strimler.
Svinekødet (eller evt. kyllingefileterne) og bambusskuddene skæres også i strimler.
Forårsløg hakkes fint.
Det hvide af porren hakkes i små stykker.
Guleroden skæres i meget tynde strimler.
Pisk ægget i en skål.
I en anden skål blandes vermouth, citronsaft, soja og hakket chili.
Varm olie i en gryde over stærk varme.
Steg svinekødsstrimlerne 1 minut, tilsæt svampene og rør rundt.
Efter et minut hældes bouillonen og vermouthblandingen ned i gryden.
Lad suppen koge 10 minutter, inden bambusskuddene og nudlerne kommes i.
Lad retten varme igennem et par minutter, pas på ikke at udkoge ingredienserne.
Tilsæt den finthakkede porre og gulerod.
Hæld det piskede æg i den kogende suppe og rør rundt.
Drys med hakket forårsløg og servér dampende varm.
Din pekingsuppe er klar til servering. Velbekomme!
Suppe er datidens vitaminbombe
Suppe er en fantastisk måde at få det bedste fra mange forskellige grønsager. Her på siden er der masser af inspiration at hente. En klassiker fra det danske køkken er selvfølgelig kartoffel-porre suppe med selleri. Hønsekødssuppe er en anden traditionsret fra det danske køkken.
Hundredevis af opskrifter
Er du mere til okrasuppe eller andet fra eksotiske køkkener, har vi over 200 forskellige opskrifter på supper.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Köfte fra Grækenland
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak det fint. Rør det ha...
Indisk karrygryde
Kødet skæres i strimler løg hakkes groft og hvidløg, chili og ingefær hakkes/rives fint.Va...
Protein Pandekager
Sådan laver du protein pandekagerAlle ingredienserne blandes og kommes i en blender. Blend...