Forretter
Nutrition facts: 290 calories 21.675 carb 22.14175 fat 10.1 fiber 33.689 protein 4.458 fat 0.805 sugar

Video: Pekingsuppe

Pekingsuppe

Pekingsuppe

Pekingsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Kinesisk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Pekingsuppe

Pekingsuppe er en stor klassiker i det kinesiske køkken og er ikke vanskelig at lave.

Du kan finde mange andre gode og velsmagende suppevarianter her på siden.

Se fx vores opskrift på hummersuppe eller på jordskokke- og kartoffelsuppe.

Kokkens svar
Bouillon

Spørgsmål:

Hvor meget bouillon skal der bruges??



Svar:
Hej ,
ca: 2-2,5 dl per person

Mvh Tomas
opskrifter.dk

04/04-2010 af Opskrifter.dk

Rå kylling ?

Spørgsmål:

Skal kyllingen steges først? Den rå kylling skal vel ikke ned i suppen ?



Svar:
Jo, den rå kylling skal skæres i små tern og direkte ned i suppen. Kyllingbryst skal ikke koge ret længe.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

22/01-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blomkålsgratin

Vegetar

Blomkålsgratin Blomkålen deles i buketter og koges i 5 min i letsaltet vand. Smørret smelt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1107
Opskrift

Chokolade ganache til opsmøring

Vegetar

ChokoladeganacheBring piskefløden i kog og hæld over den hakkede mørke chokolade. Lad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4926
Opskrift

Minutsteak med hvidløg og rosmarin

Kødretter

Bank kødet let og gnid det med hakket hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. S...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2429

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag