Video: Pekingsuppe
PekingsuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Forret
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Kyllingebryst
-
1 stk Kinakål
-
7.5 deciliter Hønsebouillon
-
1 spsk Sesamfrø
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Sojasauce
-
1 tsk Hvidvinseddike
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Æggeblomme
Pekingsuppe
Skær kyllingebrystet i ensartede, små tern.
Kom kål og hønsebouillon i en gryde og lad det koge småt i 10 min.
Rør sesamfrø, hvidløg, kylling, sojasauce og eddike i.
Smag til med salt og peber.
Kog blidt i yderligere 10 minutter og lad den piskede æggeblomme dryppe over suppen.
Server den med det samme.
Bon appetit!
Pekingsuppe
Pekingsuppe er en stor klassiker i det kinesiske køkken og er ikke vanskelig at lave.
Du kan finde mange andre gode og velsmagende suppevarianter her på siden.
Se fx vores opskrift på hummersuppe eller på jordskokke- og kartoffelsuppe.
Spørgsmål:
Hvor meget bouillon skal der bruges??
Svar:
Hej ,
ca: 2-2,5 dl per person
Mvh Tomas
opskrifter.dk
04/04-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Skal kyllingen steges først? Den rå kylling skal vel ikke ned i suppen ?
Svar:
Jo, den rå kylling skal skæres i små tern og direkte ned i suppen. Kyllingbryst skal ikke koge ret længe.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
22/01-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålsgratin
Blomkålsgratin Blomkålen deles i buketter og koges i 5 min i letsaltet vand. Smørret smelt...
Chokolade ganache til opsmøring
ChokoladeganacheBring piskefløden i kog og hæld over den hakkede mørke chokolade. Lad...
Minutsteak med hvidløg og rosmarin
Bank kødet let og gnid det med hakket hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. S...