Forretter
Nutrition facts: 421 calories 21.675 carb 22.14175 fat 10.1 fiber 33.689 protein 4.458 fat 0.805 sugar

Video: Pekingsuppe

Pekingsuppe

Pekingsuppe

Pekingsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Kinesisk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

basmati ris

Kokkens svar
Bouillon

Spørgsmål:

Hvor meget bouillon skal der bruges??



Svar:
Hej ,
ca: 2-2,5 dl per person

Mvh Tomas
opskrifter.dk

04/04-2010 af Opskrifter.dk

Rå kylling ?

Spørgsmål:

Skal kyllingen steges først? Den rå kylling skal vel ikke ned i suppen ?



Svar:
Jo, den rå kylling skal skæres i små tern og direkte ned i suppen. Kyllingbryst skal ikke koge ret længe.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

22/01-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gammeldags Ribbensteg

Fedtfattig mad
Kødretter

Kødet lægges i en saltlage. Dækkes med film og sættes i køleskab i mindst 12 max. 16 timer...

  4.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1665
Opskrift

Pasta med krydret pølse og fennikel

Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du pasta med chorizo pølse: Hak hvidløget fint, og skær pølsen i grove stykker...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 842
Opskrift

Pandekager med spinat og skinke

Proteinrig mad
Kødretter

Skyl spinaten godt og damp den under låg i 5 minutter. Vrid vandet ud og hak spinaten....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 727

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag