Forretter
Nutrition facts: 1520.75 calories 21.675 carb 22.14175 fat 10.1 fiber 33.689 protein 4.458 fat 0.805 sugar

Video: Pekingsuppe

Pekingsuppe

Pekingsuppe

Pekingsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Kinesisk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

basmati ris

Kokkens svar
Bouillon

Spørgsmål:

Hvor meget bouillon skal der bruges??



Svar:
Hej ,
ca: 2-2,5 dl per person

Mvh Tomas
opskrifter.dk

04/04-2010 af Opskrifter.dk

Rå kylling ?

Spørgsmål:

Skal kyllingen steges først? Den rå kylling skal vel ikke ned i suppen ?



Svar:
Jo, den rå kylling skal skæres i små tern og direkte ned i suppen. Kyllingbryst skal ikke koge ret længe.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

22/01-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gibson

Rør gin og vermouth over isterninger i et mixerglas. Hæld i et cocktailglas, pynt med løg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 472
Opskrift

Tapenade med grønne oliven

Stærk mad
Fiskeretter

Bland oliven, ansjoser, hvidløg og kapers i en foodprocessor og purér dem til en glat mass...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 642
Opskrift

Lagkage med ricotta og hindbær

Vegetar
Fedtfattig mad

Bland ricotta med sukker og kanel. Tilsæt appelsinsaft, rosiner og flødeskum. Blødgør l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 797

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag