Forretter
Nutrition facts: 290 calories 21.675 carb 22.14175 fat 10.1 fiber 33.689 protein 4.458 fat 0.805 sugar

Video: Pekingsuppe

Pekingsuppe

Pekingsuppe

Pekingsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Kinesisk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

basmati ris

Kokkens svar
Bouillon

Spørgsmål:

Hvor meget bouillon skal der bruges??



Svar:
Hej ,
ca: 2-2,5 dl per person

Mvh Tomas
opskrifter.dk

04/04-2010 af Opskrifter.dk

Rå kylling ?

Spørgsmål:

Skal kyllingen steges først? Den rå kylling skal vel ikke ned i suppen ?



Svar:
Jo, den rå kylling skal skæres i små tern og direkte ned i suppen. Kyllingbryst skal ikke koge ret længe.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

22/01-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sushiris

Fedtfattig mad
Kødretter

Skyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den derefter dryppe af ca...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 621
Opskrift

Gâteau Marcel

Vegetar

Hak chokoladen og hæld den i en skål af stål eller glas, beregnet til vandbad. Smelt choko...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1190
Opskrift

Bønner med pølser

Kødretter

Forvarm ovnen til 175°C. Smelt margarinen over middel varme i en gryde. Svits det hakkede...

  0.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1193

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag