Video: Ostekage
OstekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
75 gram Smør
-
2 deciliter Hvedemel
-
75 gram Makroner
-
200 gram Ananas
-
300 gram Mascarpone
-
1 deciliter Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
-
2 stk Æg
-
2 spsk Hvedemel
-
0.5 deciliter Appelsinjuice
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Flormelis
-
1 spsk Revet appelsinskal
-
1 bdt Frisk citronmelisse
Dej:
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Tilsæt makroner.
Bland godt rundt, så dejen er en jævn masse.
Drys dejen i en smurt springform og pres den godt sammen, så den får en jævn overflade.
Bag bunden midt i ovnen i 5 min. på 200°C.
Fyld:
Skær ananasen ud og fordel dem på bunden.
Rør sukker, mascarpone og de øvrige ingredienser sammen.
Hæld nu fyldet over ananaserne og bag kagen midt i ovnen i 45 min. ved 180°C.
Server kagen lun eller kold drysset med pynten.
Vindruer
Spørgsmål:
Jeg har ostekagen (den med ananas i ovnen) den bliver ved med at være meget flydende. Har fået meget længere bagetid. Massen var også meget flydende da den kom i formen. Venlig hilsen Alita Tind
Svar:
Hej Alita, hvis du er sikker på at du har fulgt opskriften så burde den stivne , når den bliver kold
Mvh Tomas
opskrifter.dk
07/01-2015 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indbagt torsk med krydderurter
Tænd ovnen og forvarm den til 200°C.Lav en tyk opbagt sauce af smør, mel, mælk og citronsa...
Blendet is med blåbær
Kom det hele i blenderglasset. Det blendes til det er jævnt cremet
Butterdejsindbagt babyspinat
Sautér spinat med forårsløg, hvidløg, løg, salt, citronpeber og basilikum.Bland spinatblan...