Video: Kærnemælkspandekager
KærnemælkspandekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Hvedemel
-
4 spsk Sukker
-
4 tsk Bagepulver
-
1 tsk Bordsalt
-
6 spsk Olie
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
2 deciliter Skummetmælk
-
2 stk Æg
Kærnemælkspandekager
Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Pisk olie, kærnemælk, mælk og æg med en gaffel. Bland indholdet af de to skåle og rør, indtil dejen er jævn.
Varm en pande op, og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på, og vend dejen godt rundt på panden. Du vil opdage, at kærnemælkspandekagerne bliver lidt tykkere og mere svampede, end hvis de var almindelige pandekager. Der vil løbende komme en masse små bobler, og når overfladen er fyldt med dem, vendes kærnemælkspandekagen med en paletkniv. Kærnemælksandekagen skal være gylden på begge sider.
Hæld pandekagen over på et fad, og gentag processen, indtil der ikke er mere pandekagedej tilbage.
Dine kærnemælkspandekager er nu klar - velbekomme!
Tips til forberedelse af kærnemælkspandekager:
For at tilføre ekstra næring til dine kærnemælkspandekager kan man blande frugt eller bær i dejen inden stegning.
Pandekagevariationer:
Vi har mange forskellige opskrifter på pandekager, prøv vores opskrifter på Rasmus Klump pandekager, kartoffelpandekager eller vores populære bananpandekager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med hvidløg, basilikum og persille
Forvarm en ovn til 175°C. Smør et ovnfast fad.Fordel halvdelen af persille og basilikum i...
Shakshuka
Shakshuka Krydderierne ristes i en varm, tør pande, eller tykbundet gryde under omrør...
Rosenkål med bacon, mandler og persillesmør
Rosenkål med bacon, mandler og persillesmørMandlerne smuttes og deles først i flager (kan...