Video: Grillede italienske sandwiches
Grillede italienske sandwichesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
10
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
Dressing
-
1 deciliter Olivenolie
-
3 spsk Balsamico
-
1 stk Hvidløg
-
0 Salt
-
0 Peber
-
250 gram Parmaskinke
-
300 gram Frisk Mozzarella
-
3 stk Tomat
-
12 stk Frisk basilikum
-
1 stk Ciabattabrød
Dressing: Bland olivenolie, balsamico og presset hvidløg i en lille skål. Smag dressingen til med salt og peber. Skær parmaskinke, mozzarella og tomater i skiver af den ønskede tykkelse. Skær ciabattabrødet over på langs. Fordel fyldet på den ene halvdel af brødet. Hæld dressing over fyldet og krydr med salt og peber. Pres toppen af brødet ned over fyldet. Skær sandwichen ud i ét stykke pr. person. Klargør en grill. Grill sandwichene indtil brødet er gyldent og osten er smeltet (ca. 5 min.). Mas sandwiches sammen af og til.
Spørgsmål:
Hej, smagte for nogle måneder siden nogle rigtig gode kødfrikadeller, men kan ikke få fingrene i den opskrift. Så ville checke om det er noget du kender til. De er lavet med kødfars, og er (kun) lidt stærke. Kan kun finde med hakketkød og svinekød her inde.
Svar:
Hej, ja det bliver et gæt.Muligvis er der brugt hakket oksekød blandet med svinekød ca: 1/2 delen af hver og lidt chili , ellers bare som alm frikadellefars.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
13/09-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Portvinsfasan
Fuglene udbenes og lårene foldes ned om benet så der kommer en krave omkring den tykke del...
Kalkunruller med fjerkrælever
Skær kulkunbryst i tynde skiver, cirka 125 - 150 g pr. stk Tør kyllingeleveren godt af...
Stegt makrel med kokosmælk
Bed fiskehandleren om at rense fiskene og fjerne hovedet. Hvis han ikke har for travlt,...