En lækker hovedret fra det asiatiske køkken. Du kan lave kylling i karry på ca. 1 time i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Kylling i karry

Kylling i karry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Nem Kylling i Karry

Kylling i Karry er nok noget af det man kalder for en klassiker efterhånden. Den kommer i mange faconer og udseener og er dejlig nem at lave. I vores opskrift forslår vi at kombinere retten med æbler, dog er det mere en muligt at komme mange andre slags frugter og andet tilbehør til. En god ide er at anrette tilbehøret i små skåle ved siden af - det giver også mulighed for dem der er med til at nyde din Kylling i Karry, til at vælge hvad de kunne tænke sig i deres ret. Frugter der passser serdeles godt til er mango, banan, annanas og rosiner. Mælken i opskriften kan nemt erstattes af kokosmælk for at give retten et mere asiatisk twist. Derudover kan du også servere mangochutney til - det passer altid godt!


Tilbehør

Selvom vi var inde over det i teksten over vil vi gerne anbefale dig at du kan lave lidt salat til siden, eller bage nogle af vores fantastiske brød. Serdeles vil vi anbefale at du prøver vores opskrift på flûte.


Du kan også gå ind på vores hjemmeside og finde et hav af andre lækkre opskrifter, i vores samling på over 5000 opskrifter.

Kokkens svar
Kylling i karry - spørgsmål

Spørgsmål:

Jeg er åbenbart verdens dummeste kok, for intet fungerer for mig ved denne opskrift. 1) Skal kyllingbrystfileterne skæres i stykker? 2) Skal der virkelig kun 1/2 dl vand i - det fordamper jo i det øjeblik det rammer panden. At skrive at det skal "koge" er jo lidt svært uden væske. 3) Mit resultat ligner på ingen måde billedet (hverken med eller uden nudler) - gider I tjekke om der har sneget sig en fejl ind i ingredienslisten? Tak :)



Svar:
Hej, jeg tror ikke du har ret, nogle gange skal man prøve sig frem og så lykkes det alligevel
1.Nej, bare hele bryster
2.Ja, men hvis panden er alt for varm fordamper det og så tilsætter du bare mere vand
3.Opskriften skulle være ok, husker du at lægge låg på ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk

14/09-2011 af Opskrifter.dk

hvidvins eddike i mangochutney

Spørgsmål:

Kan man erstatte hvidvinseddike med almindelig eddike? der skal bruges ½ dl til opskriften? på forhånd tak Irene



Svar:
Det kan du sagtens gøre.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/06-2008 af Opskrifter.dk

2 spoersgmaal

Spørgsmål:

Hej! Jeg lavede denne ret i gaar aftes. Det smagte faktisk rigtigt godt selvom det gik lidt galt: For det foerste saa skilte 'sovsen' og endte med at se ret saa uappetitlig ud. Jeg brugte skummetmaelk istedet for letmaelk, men det det burde vel ikke betyde noget? Nogen raad til hvordan man undgaar at sovsen skiller? For det andet saa var aebler ternene overhovedet ikke moere efter de 5 minutter i sovsen. Er det meningen at aeblestykkerne skal smatte lidt ud, helt ud eller vaere naermest helt friske og sproede? Jeg skar dem i tern paa cirka 2x2 cm.... Mvh. Thomas



Svar:
Havde du brugt fløde ville retten med stor sandsynlighed ikke skille for dig. Så fedtprocenten spiller i stor grad ind.
En række faktorer såsom varme og syrlighed afgør om retten skillen, helt nøjagtigt om hvornår og hvorfor er et større kemisk spørgsmål - men du kan for at prøve at undgå, at retten skiller i fremtiden, jævne sovsen i starten med lidt mel, lune mælken op, eller bruge et mælkeprodukt med en højere fedtprocent.

Mht. til æbleternene er det lidt et temperamentsspørgsmål om man vil have dem med lidt bid i eller helt møre. Så tilberedningstiden er derefter.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

17/08-2007 af Opskrifter.dk

Tilbehør

Spørgsmål:

På billedet ser det ud som om, at tilbehøret er nudler, og ikke som det står i opskriften, ris



Svar:
Du har ret , fejl billede eller fejl tilbehør , men begge dele går lige godt til denne ret.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

20/08-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gammeldags oksestuvning

Kødretter

Skær kødet i terninger. Bland mel, hvidløgspulver, salt og peber i en lille skål. Vend nu...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Japanske risfrikadeller

Vegetar

Risene koges efter anvisningen på pakken. Herefter røres risene sammen med de øvrige ingre...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Helleflynderterrine med broccoli og hummer

Fiskeretter

Skær fisken i vilkårlige tern og afkøl kødet godt. Hak det i en food-processor, tilsæt lid...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag