Kylling i karry

Kylling i karry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Servér med mangochutney.

Kokkens svar
Kylling i karry - spørgsmål

Spørgsmål:

Jeg er åbenbart verdens dummeste kok, for intet fungerer for mig ved denne opskrift. 1) Skal kyllingbrystfileterne skæres i stykker? 2) Skal der virkelig kun 1/2 dl vand i - det fordamper jo i det øjeblik det rammer panden. At skrive at det skal "koge" er jo lidt svært uden væske. 3) Mit resultat ligner på ingen måde billedet (hverken med eller uden nudler) - gider I tjekke om der har sneget sig en fejl ind i ingredienslisten? Tak :)



Svar:
Hej, jeg tror ikke du har ret, nogle gange skal man prøve sig frem og så lykkes det alligevel
1.Nej, bare hele bryster
2.Ja, men hvis panden er alt for varm fordamper det og så tilsætter du bare mere vand
3.Opskriften skulle være ok, husker du at lægge låg på ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk

14/09-2011 af Opskrifter.dk

hvidvins eddike i mangochutney

Spørgsmål:

Kan man erstatte hvidvinseddike med almindelig eddike? der skal bruges ½ dl til opskriften? på forhånd tak Irene



Svar:
Det kan du sagtens gøre.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/06-2008 af Opskrifter.dk

2 spoersgmaal

Spørgsmål:

Hej! Jeg lavede denne ret i gaar aftes. Det smagte faktisk rigtigt godt selvom det gik lidt galt: For det foerste saa skilte 'sovsen' og endte med at se ret saa uappetitlig ud. Jeg brugte skummetmaelk istedet for letmaelk, men det det burde vel ikke betyde noget? Nogen raad til hvordan man undgaar at sovsen skiller? For det andet saa var aebler ternene overhovedet ikke moere efter de 5 minutter i sovsen. Er det meningen at aeblestykkerne skal smatte lidt ud, helt ud eller vaere naermest helt friske og sproede? Jeg skar dem i tern paa cirka 2x2 cm.... Mvh. Thomas



Svar:
Havde du brugt fløde ville retten med stor sandsynlighed ikke skille for dig. Så fedtprocenten spiller i stor grad ind.
En række faktorer såsom varme og syrlighed afgør om retten skillen, helt nøjagtigt om hvornår og hvorfor er et større kemisk spørgsmål - men du kan for at prøve at undgå, at retten skiller i fremtiden, jævne sovsen i starten med lidt mel, lune mælken op, eller bruge et mælkeprodukt med en højere fedtprocent.

Mht. til æbleternene er det lidt et temperamentsspørgsmål om man vil have dem med lidt bid i eller helt møre. Så tilberedningstiden er derefter.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

17/08-2007 af Opskrifter.dk

Tilbehør

Spørgsmål:

På billedet ser det ud som om, at tilbehøret er nudler, og ikke som det står i opskriften, ris



Svar:
Du har ret , fejl billede eller fejl tilbehør , men begge dele går lige godt til denne ret.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

20/08-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gerdas Karrysalat

Vegetar

Rør mayonnaise, karry, salt og peber godt sammen. Pisk fløden og vend mayonnaisen i fløde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Wokret med kylling og cashewnødder

Stærk mad
Proteinrig mad
Fjerkræ

Skær kyllingen i mindre stykker og mariner den i hakket hvidløg, ingefær og chili. Rens...

  1
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
Opskrift

Panzanella - brødsalat med tomater

Fiskeretter

Tænd ovnen på 200º grader. Skær skorpen af og riv krummen i nogle solide store stykker. Ma...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag